Udebaneinformation

Jævnfør Klublicensmanualens for Superligaen krav 8.4.1.1 klubberne i landets bedste herre fodboldrække have allokeret et særligt afsnit med information, der er relevant for udeholdets fans. Kravet ses ordret herunder:

Klubberne skal sikre, at der på deres hjemmeside er allokeret et særligt afsnit med information, der er relevant for udeholdets fans, herunder fx information om:

– Billetsalg.
– Parkeringsforbud.
– Udbud og priser på mad og drikkevarer.
– Kontaktinfo på klubbens SLO og sikkerhedschef.

Udeholdet skal i sin information til egne fans (på de sociale medier etc.) linke til hjemmeholdets ”udebaneafsnit-information” for at sikre, at informationen flages optimalt. Her skal man også oplyse kontaktinfo på sin SLO, så der er mulighed for at samle op på spørgsmål og henvendelser.

Der er tale om et A-krav, og hvis klublicensansøgeren ikke kan opfylde et A-krav som sådan, kan klublicensansøgeren ikke få udstedt klublicens, ligesom manglende opfyldelse af et A-krav i løbet af licenssæsonen resulterer i igangsættelse af en tilbagekaldelsesproces, jf. pkt. 4.5.

  1.  

AC Horsens​

Hvis du kører til Horsens i bil, så skal du benytte parkeringspladsen på græsarealet langs Sydtribunen parallelt med Langmarksvej, og der vil også være mulighed for at parkere ved Forum Horsens' parkeringsplads. Bilister fra motorvejen skal køre fra ved Horsens V-afkørslen og forsætte ad vejen mod Horsens - der er skiltning til Nordstern Arena Horsens.

Adressen til parkeringen er: Langmarksvej 61, 8700 Horsens. GPS: 55°52'21.2"N 9°51'24.3"E.
Få ruten her via Google Maps.

Som gående gæst kan du komme til udebaneafsnittet ved at gå på Langmarksvej hen mod Nordstern Arena Horsens, og når du passerer Forum Horsens' parkeringsplads, bliver du guidet til indgangen af vores servicefolk.

 

AGF​

Udeholdets fanbusser kan parkere lige ude foran udebaneafsnittet - På Marselisborg Grønnevej.

Husk at ankomst skal ske via Kongevejen.

Benytter du offentlig transport, kan du finde din direkte rute til stadion med Rejseplanen her.

Kommer du i bil, skal du være opmærksom på, at det kun er tilladt at parkere på de afmærkede P-pladser ved Ceres Park samt på Kongevejen, hvor der er skråparkering, og ved Jysk Væddeløbsbane. På de øvrige veje omkring Ceres Park er der standsnings-forbudszone gældende for både vejbane og i rabat, hvorfor parkering her kan udløse en P-bøde. Vi opfordrer til, at du følger anvisningerne på skiltene i området.

 

Brøndby IF

Bil og bus
Brøndby Stadion er velforbundet med motorvejene omkring Brøndby Stadion, og det er derfor nemt at komme til adressen, som er Brøndby Stadion 30, 2605 Brøndby. Vi anbefaler, at du ankommer nordfra ved indkørslen til Brøndby Stadion.

Som udebanefan på Brøndby Stadion har vi parkering  for busser umiddelbart bag udebaneafsnittet i et indelukket område dedikeret til udebanefans. Såfremt der er plads, vil biler også kunne parkere i området. Alternativt anbefaler vi parkering nord/nordvest for Brøndby Stadion.

Offentlig transport
De nærmeste S-togs-stationer er Glostrup station og Brøndbyøster station. Herfra kan busserne 13,130, 166 og 500S benyttes til stoppestedet Gilhøj Centeret, der ligger lige ved indgangen til stadionområdet nord fra. Se endvidere rejseplanen for afgangstider.

Esbjerg fB

Parkering

Udeholdets fanbusser kan parkere inden for den lukkede indhegning, der er placeret foran udebaneafsnittet. Kommer du i bil kan du her se parkeringsmulighederne.

F.C. København

KØRSEL OG PARKERING

Udeholdets fanbusser kan desværre ikke parkere på Parkens område. Vi opfordrer til, at udeholdets fans ankommer via Østerbrogade og Gunnar Nu Hansens Plads.

Kommer du i bil eller tog/metro/bus, kan du finde mere info på Parkens hjemmeside her.

FC Fredericia

Parkering

Udeholdets fanafsnit finder du på den gamle tribune, det sydøstlige hjørne af Monjasa Park. Det samme sted vil der være parkering hvis I ankommer i bus og indgang. Kommer I i bil, så parkerer I ude foran Monjasa Park og går venstre rundt om hele stadion.

FC Helsingør

Parkering 

Der er parkering i forbindelse med stadion foran Helsingør Hallerne eller på den anden (højre) side af Gl. Hellebækvej umiddelbart efter indkørslen til stadion.

FC Midtjylland

PARKERINGSFORHOLD

Det er let at komme til MCH Arena, når du skal se fodbold, og vi sørger for, at udeholdets fans kan holde tæt på udebaneafsnittet.

MCH Arena er let tilgængelig, hvis du kommer i bus eller bil, og stadion er velforbundet med motorvejene både fra nord, syd og øst. Adressen er:

MCH Arena
Kaj Zartows Vej 5
7400 Herning

Til udebanefans og gæster på MCH Arena har vi parkering for busser umiddelbart bag udebaneafsnittet i et lukket område kun til udebanefans. Såfremt der er plads, vil biler også kunne parkere i området – ellers anbefaler vi parkering på P5.

FC Nordsjælland

Parkering

Vi anbefaler fortsat, at man som tilskuer kommer til vores 3F Superliga-kampe uden bil, hvis det er muligt.

Såfremt der er behov for transport med bil, har Furesø Kommune kortlagt en del parkeringsmuligheder til aktiviteter i forbindelse aktiviteter i Idrætsområde Farum Vest (se oversigt nedenunder).

Det er dog vigtigt at påpege, at gældende færdselsregler og den opsatte skiltning fortsat skal overholdes.

Offentligt

B-linjen køre til Farum Station som er i gåafstand på 1,5 km fra Right to Dream Park, eller man kan tag bus 333 til Ganløsevej (Lillevangsvej) fra Farum Station og gå de sidste 500m.

Fremad Amager​

HB Køge​

Parkeringsforhold
Kommer du i bil:
Det kan være svært at finde P-pladser omkring Køge Idrætspark i byggeperioden. Der kan parkeres på P-pladsen ved NETTO i området uden tidsbegrænsning og på det grønne areal på Stensbjergvej overfor NETTO.

Vi henviser til P-information i området og løbende information på hjemmesiden og her på siden omkring parkering.

Kommer I i bus:
Fans, der kommer i bus, kan parkere på det grønne område på Stensbjergvej overfor NETTO og Køge Idrætspark.

Offentlige transportmidler
Der er gode offentlige forbindelser til Køge Idrætspark.

Tjek rejseplanen for din mest optimale rejse.

Hillerød Fodbold​

ADGANGSVEJE TIL HILLERØD STADION

Det er let at komme til Hillerød Stadion, som er beliggende i Hillerød vest tæt på Isterødvejen (Vej 16). Isterødvejen forbindes direkte til Helsingør motorvejen ved Hørsholm.Vi har en grus parkering med plads til ca. 200 biler lige uden for Stadion indgangen og flere rundt omkring i nærområdet, eksempelvis på Hillerødholms skolen. Offentlig transport til stadion kan man benytte rute 303 fra Hillerød st. Bussen stopper lige ude for stadion på stoppestedet ’’Selvskovvej’’.Spar Nord Loungen åbner halvanden time før kampstart og selve stadion adgang 1 time før.

 

Hobro IK​

Parkering:
Der er P-plads ved gæsteafsnittet både for busser og personbiler.

Hvidovre IF

PARKERING

Parkerings-mulighederne lige ved stadion er begrænsede. Publikum opfordres derfor til at benytte de omkringliggende veje
undefined

Det er P-pladser ved Hvidovrevej, på Sollentuna Alle og på Idrætsvej. Derudover er det også muligt at parkere ved Frihedens Station 5 min gåtur fra stadion.

Kolding IF

Parkering

Vær opmærksom på, at parkering kan blive vanskeligt på kampdage, da der er begrænset muligheder tæt på stadion. Vi henviser derfor til kortet her, eller til Kolding Kommunes parkeringsside, som informerer om ledige parkeringspladser i realtid.

Lyngby Boldklub

Parkeringsforhold

Parkerings-mulighederne lige ved stadion er begrænsede. Publikum opfordres derfor til at benytte de omkringliggende veje – her er Sorgenfrigårdsvej, Nørregade, Toftebæksvej og Lundtoftevej gode alternativer.

Du kan få mere information om parkeringsforhold og adgangsveje til stadion via dette link.

Nykøbing FC

Transport

Lollands Bank Park er ikke blot beriget med flot omkringliggende natur og gode parkeringsforhold for bilister – der er også gode forhold for folk, der kommer med offentlig transport.

Beliggenhed

Lollands Bank Park ligger i smukke omgivelser langs Tingsted Å med gode muligheder for at komme til stadion på både gåben, cykel og diverse andre transportmuligheder. Ankommer man på Cementen, skal man blot følge stien langs åen, der ligger i forlængelse af både Nykøbing F. Hallen og Lollands Bank Park.

Adresse: Poul Martin Møllersvej 8, 4800 Nykøbing Falster.

Bil

Kommer man i bil til Lollands Bank Park, er der masser af parkeringspladser.

Den ene og bedste mulighed er, at parkere på den store parkeringsplads, Cementen, der ligger mellem Engboulevarden og Nørre Boulevard. Placeringen i forhold til stadion og tilkørsel kan ses på nedenstående billede.

Den anden mulighed er den mindre parkeringsplads, der ligger i forlængelse af Nykøbing F. Hallen og som ligeledes fremgår af kortet herunder.

Offentlig transport

Lollands Bank Park er ikke blot beriget med flot omkringliggende natur og gode parkeringsforhold for bilister – der er også gode forhold for folk, der kommer med offentlig transport.

Nykøbing F. Station ligger et stenkast fra Lollands Bank Park, og kommer du med toget skal du blot følge Spor 1 og krydse Skovalleen – så er du ved Lollands Bank Park.

Brug desuden vores indsatte Rejseplan-modul – så får du en guide til, hvordan du bedst muligt kommer til Lollands Bank Park med offentlig transport.

 

Næstved Boldklub

Kørselsvejledning til Tintshop Park

Fra København/Køge/Rønnede:
På motorvej E47 drejes af ved frakørsel 37 mod Næstved. Drej til højre ad Ny Næstvedvej og fortsæt ad Landevejen og Køgevej til Næstved. Følg 2. vej i rundkørslen ved Næstved Stor-Center og Næstved Megacenter og fortsæt lige ud i lyskrydset ved McDonald’s. Drej til venstre ad Østre Ringvej i første lyskryds efter McDonald’s og kør ca. 3,7 km (gennem fire lyskryds) og drej til højre ad Bag Bakkerne. For enden af vejen drejes til venstre. Fortsæt ca. 200 meter.
Velkommen til Næstved Stadion, hvor der blandt andet er mange parkeringspladser på området ved Næstved Hallerne.

Fra Ringsted/Sorø:
Følg 2. vej ad Ringstedgade i rundkørslen umiddelbart efter byskiltet. Drej til venstre ad Østre Ringvej i det første lyskryds og fortsæt lige ud ad Østre Ringvej i ca. 4,2 km. (gennem seks lyskryds) og drej til højre ad Bag Bakkerne. For enden af vejen drejes til venstre. Fortsæt ca. 200 meter.
Velkommen til Næstved Stadion, hvor der blandt andet er mange parkeringspladser på området ved Næstved Hallerne.
Fra Slagelse/Korsør/Fyn:
Følg Slagelsevej og hold til højre ved ankomst til to lyskryds placeret umiddelbart efter hinanden. Fortsæt lige ud i det første lyskryds og drej til højre ad Havnegade i det andet lyskryds. Følg Havnegade (og brug venstre vognbane) og drej til venstre ad Nygårdsvej (det andet af to lyskryds umiddelbart efter hinanden). Efter ca. 500 meter drejes til venstre ad Rolighedsvej i en meget lille rundkørsel umiddelbart før fodboldanlægget. Fortsæt ca. 200 meter.
Velkommen til Næstved Stadion, hvor der blandt andet er mange parkeringspladser på området ved Næstved Hallerne og grusbanen.

Fra Vordingborg/Lolland-Falster (se også Fra Præstø/Lolland-Falster):
Følg Vordingborgvej og drej til højre ad Østre Ringvej (det andet lyskryds efter byskiltet). Efter ca. 500 meter drejes til venstre ad Parkvej, og efter ca. 300 meter drejes til højre ad Rolighedsvej. Fortsæt ca. 900 meter – gennem blandt andet en meget lille rundkørsel ved Nygårdsvej. Velkommen til Næstved Stadion, hvor der blandt andet er mange parkeringspladser på området ved Næstved Hallerne.

Fra Præstø/Lolland-Falster (se også Fra Vordingborg/Lolland-Falster):
Bilister fra Lolland-Falster, der tager motorvejen, skal benytte frakørsel 39 mod Næstved. Drej til højre ad Næstvedvej og fortsæt lige ud ad efterfølgende Præstø Landevej og Ny Præstøvej. Følg 2. vej i rundkørslen og drej til venstre ad Østre Ringvej i lyskrydset umiddelbart efter. Fortsæt lige ud gennem næste lyskryds og drej til højre ad Bag Bakkerne (første vej efter lyskrydset). For enden af vejen drejes til venstre. Fortsæt ca. 200 meter. Velkommen til Næstved Stadion, hvor der blandt andet er mange parkeringspladser på området ved Næstved Hallerne.

En gåtur fra Banegårdspladsen
til stadion sker lettest ad følgende rute. Til venstre ad Farimagsvej (når man står med ryggen til stationsbygningen), fortsæt ca. 400 meter – gennem et lyskryds – og gå til venstre ad Kählersbakken. For enden af vejen/bakken(!) følges ad en lille sti til Præstøvej. Gå til venstre og kort efter til højre ad Peder Syvs Vej. For enden af vejen fortsættes lige ud ad Peder Bodils Vej, hvor stadion kan skimtes til højre. Fortsæt nu blot til højre de næste ca. 400 meter.
Velkommen til Næstved Stadion.

 

OB

Transport

Nature Energy Park
Højstrupvej 7B
5200 Odense V

Parkeringsudfordringer 

Letbanebyggeriet påvirker både Nature Energy Parks parkeringsmuligheder såvel som transporten til og fra stadion. Du kan holde dig opdateret her.

Randers FC

Silkeborg IF

Ankomst til JYSK park:

Busser skal parkeres i det aflåste område ved indgang 6.

Gående skal ved ankomst til JYSK park følge den markerede sti på ydersiden af hegnet frem til udebaneafsnittet ved indgang 6. Udebaneafsnittet åbner halvanden time før kampstart.

Kørestolsbrugere har gratis adgang til JYSK park inklusive en ledsager. Kørestole kan køres direkte ind på afsnit E2 på 17-tribunen (udebaneafsnit), hvor der vil være reserverede pladser. Henvendelse i billetboden for nærmere anvisning af plads.

Parkeringsforhold:

Vi henviser udebanefans til at benytte parkeringspladsen på Søholt Parkvej og gå ad gangstien til JYSK park. Se nedenstående kort for rutevejledning.

Alternativt kan vi henvise til parkeringspladserne ved Silkeborg Ungdomsskole, Oslovej 2, 8600 Silkeborg.

Kørselsvejledning med ankomst fra vest:
Følg Herningmotorvejen mod øst og tag frakørsel 29 Høje Kejlstrup
Drej til venstre ad Høje Kejlstrupvej og tag første frakørsel i rundkørslen ad Sejling Hedevej
Efter 600 meter tag tredje frakørsel i rundkørslen ad Nordre Højmarksvej
Efter 3,5 km tag første frakørsel i rundkørslen ad Oslovej
Efter 1,9 km drej til højre ad Søholt Parkvej
Ankomst er nu på din højre side
Fra P-pladsen forsæt til fods ad grusstien mod JYSK park.


Kørselsvejledning med ankomst fra øst:
Følg Herningmotorvejen mod vest og tag frakørsel 28 Søholt
Drej til højre ad Nørreskov bakke i første lyskryds
Drej til højre ad Østre Ringvej straks efter du har krydset motorvejsbroen
Efter 1,5 km drej til højre ad Søholt Parkvej
Ankomst er nu på din højre side
Fra P-pladsen forsæt til fods ad grusstien mod JYSK park.


Gåtur fra Silkeborg Banegård:

Til højre ad Drewsensvej.
Til venstre ad Chr. 8’s Vej.
Til højre ad Ansvej efter Viborgbroen.

Der er ca. 45 minutters gang fra Silkeborg Banegård til JYSK park.


Offentlig transport:

Bybuslinje 11 mod Nørreskov Bakke – Oslovej kører fra Silkeborg Banegård til JYSK park. Stå af ved stoppet Lindeparken/Ansvej og gå 500 meter til JYSK park.

Sønderjyske Fodbold

TRANSPORT TIL OG FRA SYDBANK PARK

Bil og bus
Sydbank Park er velforbundet med motorvej E45, som ligger 6 km fra Haderslev, samt gode indfaldsveje, som fører bilisterne direkte til Sydbank Park.

Adressen for Sydbank Park: Stadionvej 7, 6100 Haderslev

Vi anbefaler, at man benytter følgende rute  i bil eller bus:
Fra nord – E45 – Frakørsel 66, Christiansfeld – Forbindelsesvejen – Hovedvej 170 – Christiansfeldvej – Gymnasiestien fra øst.

Parkering
Busser med udebanefans kan parkere på Gymnasiestien i den sydlige ende af Sydbank Park, hvor der også er indgang for udebanefans.
Det er vigtigt, at man kontakter Sønderjyskes sikkerhedschef, Bent Hansen, på mail bhan3070@gmail.com, hvis man kommer i bus eller gør det via sin egen klubs sikkerhedschef.

Hvis man som udebanefan kommer i bil til Sydbank Park, så er det muligt, hvis pladsen tillader det, at parkere på Gymnasiestien. Busserne har dog første prioritet. Se kortet herunder for alternative parkeringsmuligheder.

Offentlig transport
Adressen for busstationen:
Nørregade 52, 6100 Haderslev Busstationen ligger 10-15 min. gang fra Sydbank Park.

Gårute fra Haderslev busstation til Sydbank Park: Se på kortet eller åben ruten på din enhed her.

Vejle Boldklub

Parkering ved Vejle Stadion

Vejle Stadion ligger i Nørreskovens naturskønne omgivelser, og der er derfor begrænset med parkeringspladser. Som følge heraf anbefales brug af offentlig transport til og fra Vejle Stadion. Buslinje 3 og 8 går regelmæssigt fra Vejle Trafikcenter og stopper efter få stop ved Vejle Stadion.

Vendsyssel FF

Parkeringsforhold:

Parkeringsmulighederne ved stadion er begrænsede. Fans af udeholdet, der kommer i bil, opfordres til at parkere på grusparkeringen ved Palleskær Engvej, 600 meter fra stadion. Fans, der kommer i bus, kan stå af ved Bispensgade 30, hvor vi har etableret en samleplads. Herfra er der ca. 400 meter til stadion. Bussen har også mulighed for at parkere på den indhegnede parkeringsplads ved Nord Energi Arena.

Find vej til Nord Energi Arena:

Adressen til Nord Energi Arena er Tørholmsvej 10, 9800 Hjørring.

Benytter du offentlig transport stopper toget næsten lige ved døren. Stå af på Hjørring Station, følg Parallelvej forbi shoppingcentret Metropol, hen til lysreguleringen ved Bropladsen, og følg vejen op til venstre til næste lysregulering. Her går du over vejen og til venstre, indtil du når Skolevangen. Tag et højresving og gå forbi stadion hen til Indgang C.

Viborg FF

Parkering
Vi opfordrer gæstefans til at parkere ved Feltbanen, som er markeret med orange på kortet nedenfor. Herfra er der få minutters gang til Energi Viborg Arena. Fanbusser kan køre ind fra Tingvej og parkere langs Nordtribunen.

AaB

Adresse:

Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg

Parkering:

Busser skal parkere inden for det afmærkede område umiddelbart i nærheden af udeafsnittet. Personer der kører selv vil til nogle kampe have mulighed for at parkere udenfor udeafsnittet. Til kampe hvor der er mange busser vil dette ikke være muligt. Pladserne kan ikke reserveres - og busser prioriteres over personbiler.


Ud over dette henvises der til parkering i gader og P-huse, som findes i området omkring Aalborg Portland Park. 

undefined

 

en_GBEnglish (UK)