Indberetningsformular – politi

Som et led i Danske Fodboldfans samarbejde med det danske Politi har vi oprettet nedenstående indberetningsformular, som har til formål at videreformidle gode såvel som dårlige oplevelser med politiet, i forbindelse med fodboldkampe.

Alle indberetninger sendes til en tovholder i Danske Fodboldfans, som løbende alle screener alle indberetninger og videreformidler relevante til vores kontaktperson i det danske Politi, som er medlem af National Football Information Point (NFIP)

NFIP er europæisk sammenslutning for de statslige og førende eksperter indenfor crowd management. Gruppen har til formål at forbedre sikkerheden og afvikling af fodboldkampe. Der kan læses mere om det europæiske politisamarbejde her.

Formålet med indberetningerne er at forbedre kampafviklingen samt give politiet konkrete episoder som anvendes i træningsøjemed. Dette kan og skal ikke ses som en erstatning af anmeldelse til den uafhængige Politiklagemyndighed. Sådan en anmeldelse skal ske her.

Din mail vil blive anvendt af os eller politiet såfremt at vi har anledning til yderligere spørgsmål angående din indberetning.

  Navn: (Valgfrit)

  Din e-mail: (Valgfrit)

  Dato for hændelse:

  Tidspunkt for hændelse:

  Lokation for hændelse (Gerne så præcist som muligt):

  Henvendelse angående kamp:

  Vedhæftning

  Din besked

  en_GBEnglish (UK)