Team Aros vinder Fair Fans Cup 2012

Lørdag d. 11. februar havde Danske Fodbold Fanklubber (DFF) for 17. gang arrangeret uofficielt Inde-DM for de danske fodboldfans. I år var værterne Randers FC Support, der havde sørget for de rette rammer i Spentruphallerne ved Randers. Der var 20 hold tilmeldt stævnet, og der kom fanklubber fra nærmest hele landet og fra forskellige divisioner. Udover de mange hold, var der som vanlig et leben uden lige på lægterne, når de mange fodboldfans gav deres opbakning til holdene, og fik sludret med fans på tværs af klubskel. Stævnet afsluttes som vanligt med en større fest lørdag aften/nat. Betsafe Fair Fans Cup er et godt eksempel på det samarbejde der er på tværs af klubskel. Der er plads til alle og den positive fankultur er i centrum. I finalen mødtes Team Aros (AGF Fanclub) Team FCKFC 2 (FCKFC). Det blev Team Aros, der kunne trække sig fra den duel som vinder med resultatet 5-1. Vinderen af Betsafe Fair Fans Cup 2012 kan nu drage hjem med vandrepokalen, og vigtigst af alt håneretten! Post Views: 701

Lørdag d. 11. februar havde Danske Fodbold Fanklubber (DFF) for 17. gang arrangeret uofficielt Inde-DM for de danske fodboldfans.

I år var værterne Randers FC Support, der havde sørget for de rette rammer i Spentruphallerne ved Randers.

Der var 20 hold tilmeldt stævnet, og der kom fanklubber fra nærmest hele landet og fra forskellige divisioner.

Udover de mange hold, var der som vanlig et leben uden lige på lægterne, når de mange fodboldfans gav deres opbakning til holdene, og fik sludret med fans på tværs af klubskel. Stævnet afsluttes som vanligt med en større fest lørdag aften/nat.

Betsafe Fair Fans Cup er et godt eksempel på det samarbejde der er på tværs af klubskel. Der er plads til alle og den positive fankultur er i centrum.

I finalen mødtes Team Aros (AGF Fanclub) Team FCKFC 2 (FCKFC). Det blev Team Aros, der kunne trække sig fra den duel som vinder med resultatet 5-1.

Vinderen af Betsafe Fair Fans Cup 2012 kan nu drage hjem med vandrepokalen, og vigtigst af alt håneretten!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk