DFF Fan Seminar 2013: Her er det spændende program

Når fodboldfans fra hele landet mødes i weekenden d. 18. – 20. januar til DFF Fan Seminar, er det 9. gang Danske Fodbold Fanklubber arrangerer. Værterne i år er Blue Vikings i Lyngby, der har sørget for rammerne, hvoraf en stor del er henlagt til lokaler på Lyngby Stadion. Normalt er det udelukkende forbeholdt repræsentanterne af DFFs 24 medlemsklubber at deltage, men i år vil DFF gerne favne bredere, og har ladet det være op til de enkelte fanklubber at invitere andre fan-grupperinger med. Således at flere får indsigt i DFFs arbejde, men også for at få input og ikke mindst udvide samarbejdet mellem de mange mangfoldige fan-grupperinger, der er med til at præge dansk fankultur. Årets program ser ud som følgende: Fredag 19.00 Ankomst til Lyngby Stadion – Mad Placeholder for en session af uformel karakter. 22.00 Tak for i aften.  Lørdag 9.30 Velkomst v/DFF-formand Rasmus Trenskow * Indeholdende lidt om hvad bestyrelsen har lavet siden Generalforsamlingen. * Praktisk info v/ Michelle Lange, Blue Vikings  10.00 – 11.30 Rigspolitiet v/ Lars Ruby og Rune Hamann – Tilbageblik på EURO 2012 – “Gode fodboldoplevelser for alle” i 2013 – “Dialog koncept”, nu udrullet i næsten alle politikredse.  11.30 – 12.00 Tiforegler v/ Claus Thomsen, Divisionsforeningen * Indlæg omkring tiforeglerne, hvordan syntes de selv det har fungeret, og bagefter kort debat.  12.00 – 13.00 Frokost  13.00 Pyroteknik i Norge * Indlæg fra Norsk Supporterallianse (NSA) v/ Per Arne Flatberg. o Hvad er deres erfaringer. * Indlæg fra Norges Fotballforbund (NFF) v/ (uafklaret) o Hvordan ser det NFF på det. * Herefter spørgsmål fra salen * Efterfølgende paneldebat om, hvordan vi ser udviklingen på området i Danmark og hvad vi som DFF skal arbejde videre med. Er det i det hele taget noget at arbejde videre med?  15.00 – 15.30 Kaffepause  15.30 – 17.30 “Fodbold skal spille i weekenden” * Indlæg v/ Svein Erik Svenna Bakke, NSA o Hvordan er det gået med deres kampagne? * Indlæg v/ Claus Thomsen, Divisionsforeningen. o Hvad er deres syn på spillerunden fordelt på 4 dage o Indvirkning på tilskuertallet o Forslag om at flytte runder til foråret. * Debat om, hvad vi i DFF skal gøre i forhold til dette emne.  17.30 – 18.00 Afrunding på dagen. * Opsamling og sidste tilbagemeldinger * Praktisk information vedr. mad og fest.  Søndag 10.00 Evaluering på seminar Uddelegering af det kommende års arrangementer.   DFF Fan Seminar 2013 er arrangeret med støtte fra Divisionsforeningen og Arbejdernes Landsbank. Post Views: 783

Når fodboldfans fra hele landet mødes i weekenden d. 18. – 20. januar til DFF Fan Seminar, er det 9. gang Danske Fodbold Fanklubber arrangerer. Værterne i år er Blue Vikings i Lyngby, der har sørget for rammerne, hvoraf en stor del er henlagt til lokaler på Lyngby Stadion.

Normalt er det udelukkende forbeholdt repræsentanterne af DFFs 24 medlemsklubber at deltage, men i år vil DFF gerne favne bredere, og har ladet det være op til de enkelte fanklubber at invitere andre fan-grupperinger med. Således at flere får indsigt i DFFs arbejde, men også for at få input og ikke mindst udvide samarbejdet mellem de mange mangfoldige fan-grupperinger, der er med til at præge dansk fankultur.

Årets program ser ud som følgende:

Fredag

19.00 Ankomst til Lyngby Stadion – Mad

Placeholder for en session af uformel karakter.

22.00 Tak for i aften. 

Lørdag

9.30 Velkomst v/DFF-formand Rasmus Trenskow

* Indeholdende lidt om hvad bestyrelsen har lavet siden Generalforsamlingen.

* Praktisk info v/ Michelle Lange, Blue Vikings 

10.00 – 11.30 Rigspolitiet v/ Lars Ruby og Rune Hamann

– Tilbageblik på EURO 2012

– “Gode fodboldoplevelser for alle” i 2013

– “Dialog koncept”, nu udrullet i næsten alle politikredse. 

11.30 – 12.00

Tiforegler v/ Claus Thomsen, Divisionsforeningen

* Indlæg omkring tiforeglerne, hvordan syntes de selv det har fungeret, og bagefter kort debat. 

12.00 – 13.00 Frokost 

13.00 Pyroteknik i Norge

* Indlæg fra Norsk Supporterallianse (NSA) v/ Per Arne Flatberg.

o Hvad er deres erfaringer.

* Indlæg fra Norges Fotballforbund (NFF) v/ (uafklaret)

o Hvordan ser det NFF på det.

* Herefter spørgsmål fra salen

* Efterfølgende paneldebat om, hvordan vi ser udviklingen på området i Danmark og hvad vi som DFF skal arbejde videre med. Er det i det hele taget noget at arbejde videre med? 

15.00 – 15.30 Kaffepause 

15.30 – 17.30 “Fodbold skal spille i weekenden”

* Indlæg v/ Svein Erik Svenna Bakke, NSA

o Hvordan er det gået med deres kampagne?

* Indlæg v/ Claus Thomsen, Divisionsforeningen.

o Hvad er deres syn på spillerunden fordelt på 4 dage

o Indvirkning på tilskuertallet

o Forslag om at flytte runder til foråret.

* Debat om, hvad vi i DFF skal gøre i forhold til dette emne. 

17.30 – 18.00 Afrunding på dagen.

* Opsamling og sidste tilbagemeldinger

* Praktisk information vedr. mad og fest. 

Søndag

10.00 Evaluering på seminar

Uddelegering af det kommende års arrangementer.

 

DFF Fan Seminar 2013 er arrangeret med støtte fra Divisionsforeningen og Arbejdernes Landsbank.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk