Nye medlemmer hos Danske Fodbold Fanklubber

I de seneste par måneder har Danske Fodbold Fanklubber fået flere fanklubber under vingerne, og tæller således i dag 28 medlemsklubber. I juni meldte flere lokale roligansforeninger sig ind: Roliganklubben Thy-Mors, Roliganklubben Bornholm, Fynske Roligans og Roliganklubben Trekanten. Seneste medlem er B.93 Fanklub – fanklub for B93, der i øjeblikket er placeret i 2. division øst. Fanklubben blev etableret tidligere på året, og har knap 70 medlemmer. For yderligere information om B93 Fanklub se http://www.b93fanklub.dk/ Hos Danske Fodbold Fanklubber glæder vi os over de nye medlemmer. DFF er en interesse- og netværkorganisation, der repræsenterer over 50.000 danske fans fra forskellige fangrupperinger i hele landet. DFF blev stiftet i 2003, og enhver fangruppering med mindst 25 betalende medlemmer, der kan stå inde for vores etiske kodeks, er velkommen til at melde sig ind ved at kontakte os på info@fairfans.dk   DFFs etiske kodeks: · Vi accepterer ikke diskrimination af nogen art (etnicitet, handicap, religion, køn, seksuel orientering eller alder) · Vi er imod vold af enhver art · Vi går ind for at fremme den positive fodbold fankultur, herunder værdier som fair play og Good Hosting Post Views: 745

I de seneste par måneder har Danske Fodbold Fanklubber fået flere fanklubber under vingerne, og tæller således i dag 28 medlemsklubber.

I juni meldte flere lokale roligansforeninger sig ind: Roliganklubben Thy-Mors, Roliganklubben Bornholm, Fynske Roligans og Roliganklubben Trekanten.

Seneste medlem er B.93 Fanklub – fanklub for B93, der i øjeblikket er placeret i 2. division øst. Fanklubben blev etableret tidligere på året, og har knap 70 medlemmer. For yderligere information om B93 Fanklub se http://www.b93fanklub.dk/

Hos Danske Fodbold Fanklubber glæder vi os over de nye medlemmer. DFF er en interesse- og netværkorganisation, der repræsenterer over 50.000 danske fans fra forskellige fangrupperinger i hele landet. DFF blev stiftet i 2003, og enhver fangruppering med mindst 25 betalende medlemmer, der kan stå inde for vores etiske kodeks, er velkommen til at melde sig ind ved at kontakte os på info@fairfans.dk

 

DFFs etiske kodeks:

  • · Vi accepterer ikke diskrimination af nogen art (etnicitet, handicap, religion, køn, seksuel orientering eller alder)
  • · Vi er imod vold af enhver art
  • · Vi går ind for at fremme den positive fodbold fankultur, herunder værdier som fair play og Good Hosting

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk