Ordinær Generalforsamling 2013

Søndag d. 8. september blev der afholdt ordinær generalforsamling hos Danske Fodbold Fanklubber. Årets værter Brøndby Support havde inviteret de fremmødte en tur i “Hytten” med god forplejning, og fremvisning af hyggelige lokaler. Programmet begyndte med en let frokost, masser af snak og de vanlige kærlige drillerier, hvorefter der blev tid til et lille indlæg fra firmaet bag FlickBall. Herefter fortalte Lisa Kildsgaard fra AGF Fanclub om de erfaringer og idéer gruppen, der var med til Football Supporters Europes (FSE) Fankongres i Amsterdam havde med hjem, og slutteligt fortalte Tine Hundahl om sin nye rolle som bestyrelsesmedlem hos FSE, FSEs Football Fan Guide App, og turen til den internationale konference som Football Against Racism in Europe (FARE) havde arrangeret i august med fokus på Football vs Homophobia. Selve generalforsamlingen fulgte derefter i god ro og orden. Formand Rasmus Trenskow fremlagde bestyrelses beretning, der blev enstemmigt godkendt af forsamlingen. Derefter fremlagde kasserer Tine Hundahl regnskabet, der viste et lille overskud og som også blev godkendt. Rasmus Trenskow ridsede et par af de planer som bestyrelsen har på programmet for fremtiden. Heriblandt indmeldelse i Supporters Direct. En studietur til Hamborg i oktober. Fokus på SLO-rollen og samarbejde omkring denne, og  fortsat fokus på visitering, tilskuertal og good hosting. Der skulle også vælges ny bestyrelse: Formand Rasmus Trenskow, AaB Support Club (genvalgt) Næstformand Helle Fahlgren, Wild Tigers (ej på valg) Bestyrelsesmedlem Henrik  Ø. Andersen, AGF Fanclub (ej på valg) Bestyrelsesmedlem Brian Petersen, BK Frem Support (ny) Bestyrelsesmedlem Frederik Holm-Jørgensen, FCKFC (ej på valg) 1. suppleant Louise Hammer Andersen, Randers FC Support (genvalg) 2. suppleant Sarah Agerklint, Brøndby Support (ny) Intern revisor Lisa Kildsgaard, AGF Fanclub (ny) Intern revisorsuppleant Mogens Simonsen, SønderjyskE Support (genvalg) Den daglige administration varetages fortsat af ekstern kasserer Tine Hundahl. Generalforsamlingen vedtog i øvrigt, at næste generalforsamlingen flyttes til vinterpausen i 2015. Regnskabsåret kommer til at følge kalenderåret, og det vil være muligt at afvikle generalforsamlingen i forbindelse med fx DFFs Fanseminar, så flere har mulighed for deltagelse. Rasmus Trenskow afsluttede årets generalforsamlingen med at takke John Lauridsen (SønderjyskE Support) og Lis W Hansen (SIFosis) for deres indsats i bestyrelsen i årets løb, og byde velkommen til de nye bestyrelsen, og naturligvis takke de fremmødte for en generalforsamling afviklet i god ro og orden.   Post Views: 730

Søndag d. 8. september blev der afholdt ordinær generalforsamling hos Danske Fodbold Fanklubber. Årets værter Brøndby Support havde inviteret de fremmødte en tur i “Hytten” med god forplejning, og fremvisning af hyggelige lokaler.

Programmet begyndte med en let frokost, masser af snak og de vanlige kærlige drillerier, hvorefter der blev tid til et lille indlæg fra firmaet bag FlickBall. Herefter fortalte Lisa Kildsgaard fra AGF Fanclub om de erfaringer og idéer gruppen, der var med til Football Supporters Europes (FSE) Fankongres i Amsterdam havde med hjem, og slutteligt fortalte Tine Hundahl om sin nye rolle som bestyrelsesmedlem hos FSE, FSEs Football Fan Guide App, og turen til den internationale konference som Football Against Racism in Europe (FARE) havde arrangeret i august med fokus på Football vs Homophobia.

Selve generalforsamlingen fulgte derefter i god ro og orden. Formand Rasmus Trenskow fremlagde bestyrelses beretning, der blev enstemmigt godkendt af forsamlingen. Derefter fremlagde kasserer Tine Hundahl regnskabet, der viste et lille overskud og som også blev godkendt.

Rasmus Trenskow ridsede et par af de planer som bestyrelsen har på programmet for fremtiden. Heriblandt indmeldelse i Supporters Direct. En studietur til Hamborg i oktober. Fokus på SLO-rollen og samarbejde omkring denne, og  fortsat fokus på visitering, tilskuertal og good hosting.

Der skulle også vælges ny bestyrelse:

  • Formand Rasmus Trenskow, AaB Support Club (genvalgt)
  • Næstformand Helle Fahlgren, Wild Tigers (ej på valg)
  • Bestyrelsesmedlem Henrik  Ø. Andersen, AGF Fanclub (ej på valg)
  • Bestyrelsesmedlem Brian Petersen, BK Frem Support (ny)
  • Bestyrelsesmedlem Frederik Holm-Jørgensen, FCKFC (ej på valg)
  • 1. suppleant Louise Hammer Andersen, Randers FC Support (genvalg)
  • 2. suppleant Sarah Agerklint, Brøndby Support (ny)
  • Intern revisor Lisa Kildsgaard, AGF Fanclub (ny)
  • Intern revisorsuppleant Mogens Simonsen, SønderjyskE Support (genvalg)

Den daglige administration varetages fortsat af ekstern kasserer Tine Hundahl.

Generalforsamlingen vedtog i øvrigt, at næste generalforsamlingen flyttes til vinterpausen i 2015. Regnskabsåret kommer til at følge kalenderåret, og det vil være muligt at afvikle generalforsamlingen i forbindelse med fx DFFs Fanseminar, så flere har mulighed for deltagelse.

Rasmus Trenskow afsluttede årets generalforsamlingen med at takke John Lauridsen (SønderjyskE Support) og Lis W Hansen (SIFosis) for deres indsats i bestyrelsen i årets løb, og byde velkommen til de nye bestyrelsen, og naturligvis takke de fremmødte for en generalforsamling afviklet i god ro og orden.

 

CAM00235 Fremvisning Flickball

DFF Kage

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_GBEnglish (UK)