DFF Fan Seminar 2014

Danske Fodbold Fanklubber (DFF) afholder i weekenden d. 17. – 19. januar DFF Fan Seminar 2014. Det er SIFosis, der står for rammerne, når fodboldfans fra hele landet mødes i Silkeborg. Programmet byder på lidt af hvert, og selvfølgelig også med mulighed for at styrke den sociale del af netværket.   FREDAG 19.00 Ankomst – spisning 20.oo Hamborg-turen – et indblik i bestyrelsens erfatur til HSV & St. Pauli Debat – ordet er frit   LØRDAG 09.30 Velkomst og praktisk info 10.00-12.00 Visitation: Hvor langt er vi kommet siden undersøgelsen sidste år? DFF sætter ny undersøgelse i gang i foråret,hvad skal den indeholde? Deltagere i panelet er Paul Andersen, sikkerhedschef i AaB, og Claus Thomsen, direktør i Divisionsforeningen. 12.00 – 13.00 Frokost 13.00 – 15.00 Workshop 1: Supporters Liaison Officer (SLO) – hvad kan vi forvente os af en SLO/fankoordinator? Hvad kan vi bruge dem til? Deltagere i panelet er Kasper Kragh fra Divisonsforeningen, og Chris Stegemejer Roliggaard fra AGF. 13.00 – 15.00 Workshop 2: Rekruttering – Hvordan får vi flere involveret? Til bestyrelsen, medlemmer, frivillige og ikke mindst med i bussen? 15.00 – 15.30 Kaffepause 15.30 – 17.30 Hvordan får vi “kanten” tilbage i dansk fodbold? Hvorfor skal vi trækkes med politisk korrekte fælles indløb? Hvorfor må spillerne ikke vise glæde, når de scorer? Deltagere i panelet er Claus Thomsen (direktør i Divisionsforeningen), Kim Mikkelsen (redaktionschef i Viasat) og Michael Tykgaard (Superligadommer). 19.00 – Jubilæumsfest. DFF rundede de 10 år i oktober – det skal naturligvis fejres. SØNDAG 10.00 – 11.30 EVALUERING – hvem faciliterer Fair Fans Cup og DFF Fan Seminar i 2015? DFF Fan Seminar 2014 er økonomisk støttet af Divisionsforeningen og Arbejdernes Landsbank. Det er 10. gang der afholdes DFF Fan Seminar – seminaret byder på emner der spænder vidt fra aktuelle sager, sikkerhedsfokus og mere lavpraktiske emner til gavn for medlemsklubberne.              Post Views: 690

Danske Fodbold Fanklubber (DFF) afholder i weekenden d. 17. – 19. januar DFF Fan Seminar 2014. Det er SIFosis, der står for rammerne, når fodboldfans fra hele landet mødes i Silkeborg. Programmet byder på lidt af hvert, og selvfølgelig også med mulighed for at styrke den sociale del af netværket.

 

FREDAG

 • 19.00 Ankomst – spisning
 • 20.oo Hamborg-turen – et indblik i bestyrelsens erfatur til HSV & St. Pauli
 • Debat – ordet er frit

 

LØRDAG

 • 09.30 Velkomst og praktisk info
 • 10.00-12.00 Visitation: Hvor langt er vi kommet siden undersøgelsen sidste år? DFF sætter ny undersøgelse i gang i foråret,hvad skal den indeholde?
 • Deltagere i panelet er Paul Andersen, sikkerhedschef i AaB, og Claus Thomsen, direktør i Divisionsforeningen.
 • 12.00 – 13.00 Frokost
 • 13.00 – 15.00 Workshop 1: Supporters Liaison Officer (SLO) – hvad kan vi forvente os af en SLO/fankoordinator? Hvad kan vi bruge dem til?
 • Deltagere i panelet er Kasper Kragh fra Divisonsforeningen, og Chris Stegemejer Roliggaard fra AGF.
 • 13.00 – 15.00 Workshop 2: Rekruttering – Hvordan får vi flere involveret? Til bestyrelsen, medlemmer, frivillige og ikke mindst med i bussen?
 • 15.00 – 15.30 Kaffepause
 • 15.30 – 17.30 Hvordan får vi “kanten” tilbage i dansk fodbold? Hvorfor skal vi trækkes med politisk korrekte fælles indløb? Hvorfor må spillerne ikke vise glæde, når de scorer?
 • Deltagere i panelet er Claus Thomsen (direktør i Divisionsforeningen), Kim Mikkelsen (redaktionschef i Viasat) og Michael Tykgaard (Superligadommer).
 • 19.00 – Jubilæumsfest. DFF rundede de 10 år i oktober – det skal naturligvis fejres.

SØNDAG

 • 10.00 – 11.30 EVALUERING – hvem faciliterer Fair Fans Cup og DFF Fan Seminar i 2015?

DFF Fan Seminar 2014 er økonomisk støttet af Divisionsforeningen og Arbejdernes Landsbank. Det er 10. gang der afholdes DFF Fan Seminar – seminaret byder på emner der spænder vidt fra aktuelle sager, sikkerhedsfokus og mere lavpraktiske emner til gavn for medlemsklubberne.

 

sifosis logo wide     DFF logo

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_GBEnglish (UK)