partner-backup

DFF samarbejder med DBU om en stemningstribune til A-Landsholdets hjemme kampe & Fair Play

www.dbu.dk

 

DFF har modtaget støtte fra det kriminalpræventive råd til forebyggelse af fodbold vold

www.dkr.dk

Europarådet, DFF modtog i 2004 Europarådets Pris for arbejdet med at forebygge vold, racisme og hærværk

www.coe.int

Foreningen af divisionsklubber i Danmark, DFF samarbejder med Divisionsforeningen omkring sikkerhedspolitiske aspekter. Divisionsforeningen har også løbende støttet DFFs Fan Seminar økonomisk.

www.divisionsforeningen.dk

 

Football Supporters Europe er en pan-europæisk organisation for fodboldfans. FSE arbejder bl.a. med anti-racisme og anti-diskriminering. FSE søger at give alle fodboldfans en stemme. DFF har været medlem siden etableringen i 2008.

http://www.fanseurope.org/

 

FARE network (Football Against Racism in Europe) er en netværksorganisation, der aktivt bekæmper racisme og diskrimination i europæisk fodbold. Flere end 40 lande er involveret. Siden 2001 har FARE stået bag kampagnen “FARE Action Weeks”, der årligt sætter fokus på diskrimination i fodbold, og hvor fodboldfans aktivt står sammen m events, slogans, tifoer, flyers m.m.

http://www.farenet.org

 

En afdeling af FSE har fokus på et såkaldt “fanambassade-projekt”. DFF er en del af projektet ifb. med EM2012. Initiativet er fra fans til fans – en service til rejsende fans, der i bl.a. mobile fanambassader vil kunne finde alverdens relevante informationer. Til EM 2012 vil der være en dansk fanambassade i de byer, hvor Danmark skal spille.

http://www.fansembassy.org/

 

Her finder du Fanguiden til EM 2012 samt info om Fanambassade Danmark

http://2012fanguide.org/da

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk