Stemningstribunen

DFF er ikke en fanklub for landsholdet. Men både DBU og DFF har set nogle muligheder i at lave et stemningssamarbejde omkring det danske A-landsholds kampe i Danmark. Derfor har de aktive stemningsfolk fra fanklubberne forkøbsret til et antal billetter til Stemningstribunen i Parken. Formålet er at vise den danske fan kultur frem overfor et større publikum og samtidigt hjælpe DBU med at få endnu mere gang i folk på lægterne til landskampe. Landsholdet er hele Danmarks fodboldhold og det er noget som fans kan stå sammen om på tværs af klubskel.

Foto: Robert Hendel

 

Hvad sker der på Stemningstribunen?

Ved hver kamp har DFF’s frivillige TIFO gruppe forberedt nogle lækkerier til publikum og spillerne. Så er der gang i trommer og megafoner på afsnittet, så man må forvente, at lydniveauet kan være ret højt.

Hvem står jeg sammen med?

Det er folk, som aktivt vil være med til at skabe en god stemning og hjælpe spillerne på vej. Foruden de gode gamle Roligans er der en masse stemningsskabere fra  fanklubber og fan-grupperinger i Superligaen og fra divisionerne. Du kommer til at møde festlige folk fra hele landet, som står samlet bag landsholdet.

Foto: Robert Hendel

Hvordan kommer jeg ind på Stemningstribunen?

Først skal du finde ud af om du vil føle dig hjemme på et stemningsafsnit. Hvis du kan svare ja til nedenstående spørgsmål, så kan du trygt købe en billet til afsnittet og regne med at få en kanon oplevelse med hjem.

  • Jeg tager til landskamp for at støtte holdet og være en aktiv del af stemningen.
  • Jeg sætter pris på, at folk er engagerede på afsnittet, og at stemningen er høj.

DFF har billetsalg til DFF’s medlemsklubber – ikke til private – så er du interesseret i at gøre en aktiv indsats på lægterne, så kontakt din fanklub for yderligere informationer.

Festligere fans giver festligere oplevelse

En massiv og levende stemning giver spillerne bedre opbakning, gør oplevelsen for alle tilskuerne i Parken endnu større, og brager helt ud til tv-seerne. Og så er det en glæde for os at give nogle af de fans, der uge efter uge skaber stemning til klubkampene herhjemme, en bedre chance for at være en aktiv del af landsholdskulturen. Stemningstribunen har ind til nu været en succes, og vi håber på endnu flere fans på Nedre B,” fortæller DBUs Kommunikationschef, Lars Berendt.

Også formanden for de danske klubbers officielle fanklubber, DFF, er begejstret for tiltaget i Parken. ”Vi lever og ånder for hver vores klub, men landsholdet forener os alle sammen. DBU åbner en ny legeplads for os, og vi vil gerne indenfor og give vores støtte til hele Danmarks hold, så vi er meget glade for invitationen og aftalen med DBU.”

Foto: Tine Hundahl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk