FARE Action Weeks 2012

FARE Action Weeks forener tilhængere, klubber, etniske minoriteter og lokalsamfund på tværs af kontinentet i en samlet indsats for at gøre op med enhver form for diskrimination. Kampagnen koordineres af FARE network – Football Against Racism in Europe. FARE Action Weeks 2012 er lagt til dagene mellem d. 16. – og 31. oktober. Ideen bag FARE Action Weeks er, at en bred vifte af initiativer og aktiviteter,viser at vi står sammen i kampen mod diskrimination ved bl.a. at • Øge den offentlige bevidsthed om diskrimination i fodbold • Oprette en fælles front ved at bringe alle i fodbold sammen • Udvikle ideer og ny praksis, der gør op med udelukkelse/diskrimination Hvad der startede som en mindre kampagne i ni lande i 2001 er nu blevet den største faste kampagne, der har bekæmpelse af forskelsbehandlinginden for sport for øje. I 2011 var der således aktiviteter i 41 lande. Alle 32 hold i UEFA Champions League deltager i kampagnen, og dermednår kampagnen flere end 600.000 fans til kampene og flere millioner via live-udsendelser via fjernsyn. Antallet af deltagende professionelle ligaer er i øvrigt steget til 14. Danske Fodbold Fanklubber opfordrer derfor medlemmer såvel som ikkemedlemmer til at tage aktiv del i kampagnen. FX lave en tifo, bannere, flyers eller en anden form for markering, der viser at vi fodboldfans står sammen om at sige nej til diskrimination, vold og racisme. I kan læse meget mere om FARE network og FARE Action Weeks på deres hjemmeside www.farenet.org samt følge dem og kampagnen på Facebookwww.facebook.com/farenetwork Post Views: 803

FARE Action Weeks forener tilhængere, klubber, etniske minoriteter og lokalsamfund på tværs af kontinentet i en samlet indsats for at gøre op med enhver form for diskrimination. Kampagnen koordineres af FARE network – Football Against Racism in Europe.

FARE Action Weeks 2012 er lagt til dagene mellem d. 16. – og 31. oktober.

Ideen bag FARE Action Weeks er, at en bred vifte af initiativer og aktiviteter,viser at vi står sammen i kampen mod diskrimination ved bl.a. at

• Øge den offentlige bevidsthed om diskrimination i fodbold
• Oprette en fælles front ved at bringe alle i fodbold sammen
• Udvikle ideer og ny praksis, der gør op med udelukkelse/diskrimination

Hvad der startede som en mindre kampagne i ni lande i 2001 er nu blevet den største faste kampagne, der har bekæmpelse af forskelsbehandlinginden for sport for øje. I 2011 var der således aktiviteter i 41 lande.
Alle 32 hold i UEFA Champions League deltager i kampagnen, og dermednår kampagnen flere end 600.000 fans til kampene og flere millioner via live-udsendelser via fjernsyn. Antallet af deltagende professionelle ligaer er i øvrigt steget til 14.

Danske Fodbold Fanklubber opfordrer derfor medlemmer såvel som ikkemedlemmer til at tage aktiv del i kampagnen. FX lave en tifo, bannere, flyers eller en anden form for markering, der viser at vi fodboldfans står sammen om at sige nej til diskrimination, vold og racisme.

I kan læse meget mere om FARE network og FARE Action Weeks på deres hjemmeside www.farenet.org samt følge dem og kampagnen på Facebookwww.facebook.com/farenetwork

FARE Action Weeks 2012

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk