Hobro IK Support – nyt medlem

Vi har den store fornøjelse at byde Hobro IK Support velkommen i Danske Fodbold Fanklubber.   Netværks- og paraplyorganisationen Danske Fodbold Fanklubber (DFF) har i denne uge optaget Hobro IK Support som medlemmer. Hermed repræsenterer DFF 29 medlemsklubber og over 50.000 fodboldfans, der alle ønsker at samarbejde og udvikle en aktiv, mangfoldig, farverig og ikke mindst positiv fankultur. DFFs bestyrelse er meget glade for kunne byde Hobro IK Support ind i fællesskabet, og ser frem til samarbejdet.     Post Views: 721

Vi har den store fornøjelse at byde Hobro IK Support velkommen i Danske Fodbold Fanklubber.

 

Netværks- og paraplyorganisationen Danske Fodbold Fanklubber (DFF) har i denne uge optaget Hobro IK Support som medlemmer. Hermed repræsenterer DFF 29 medlemsklubber og over 50.000 fodboldfans, der alle ønsker at samarbejde og udvikle en aktiv, mangfoldig, farverig og ikke mindst positiv fankultur.

DFFs bestyrelse er meget glade for kunne byde Hobro IK Support ind i fællesskabet, og ser frem til samarbejdet.

 

Hobro IK Support logo
Hobro IK Support

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk