Louis Nielsen Fair Fans Cup 2015

Traditionen tro skal der i vinterpausen dystes om hæder og ære, når det går løs med Louis Nielsen Fair Fans Cup 2015. Det er 20. gang stævnet finder sted, og værterne, der vil sørge for en uforglemmelig dag i godt selskab og med guldfest på programmet, er frivillige fra AaB Support Club.Louis Nielsen Fair Fans […]

Traditionen tro skal der i vinterpausen dystes om hæder og ære, når det går løs med Louis Nielsen Fair Fans Cup 2015. Det er 20. gang stævnet finder sted, og værterne, der vil sørge for en uforglemmelig dag i godt selskab og med guldfest på programmet, er frivillige fra AaB Support Club.Louis Nielsen Fair Fans Cup 2015 finder sted lørdag d. 7. februar.

Stævnet afvikles i Nørresundby Idrætscenter (Solside Hallerne) i Nørresundby og byder på følgende program med forbehold for ændringer:

Kl. 09.00 Hallerne åbner
Kl. 10.15 Seneste check-in
Kl. 10.30 Kampstart
Kl. 13.25 Pause
Kl. 13.45 Kampstart slutspil
Kl. 17.15 Sidste kamp
Kl. 18.30 Fest
Kl. 02.00 Fest slut

Det er andet end flotte præmier der står på spil når det går løs. Det er ÆREN der skal forsvares, og hæder der skal hentes hjem til fanklubben. For at synliggøre de flotte præstationer, og sikre et varigt minde, får turneringens tre bedste hold hver overrakt en pokal til trofæskabet hjemme i fanklubben.De uddeles om aftenen til den store fest, der er arrangeret på AaB´s træningsanlæg. AaB har venligt stillet AaB Hallen til rådighed, og AaB Support Club hjælper med at betjene de tørstige fans, når tredje halvleg og den store guldfest løber af stablen.

Alle medlemsklubber af Danske Fodbold Fanklubber har fået tilsendt den officielle invitation med alle de praktiske spørgsmål, og ikke mindst reglerne for turneringen. Såfremt der er spørgsmål omkring Louis Nielsen Fair Fans Cup 2015 kan arrangørerne kontaktes på info@fairfancup.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk