Invitation til DFFs Fan seminar 23. januar 2016 i Vejle

Hvert år afholder Danske Fodbold Fanklubber et heldags seminar, hvor alle medlems- klubber samles, netværker og debatterer aktuelle emner og problemstillinger på tværs af klubskel, divisioner og geografi. Seminaret går på skift imellem medlemsklubberne, og i år er det The Crazy Reds i Vejle, som er værter. Normalt er dagen lukket for ikke-medlemmer, men igen i går har vi valgt at åbne dørene for alle danske fodbold fans til at tage del i debatten og have muligheden for at påvirke reelle initiativer i dansk fodbold og præge DFF’s aktiviteter i fremtiden. Åbningen giver mulighed for at fanklubbernes frivillige, repræsentanter fra klubberne, Fankoordinatorer, repræsentanter fra de uofficielle grupperinger og den almindelige engagerede fodboldfan kan deltage og komme og høre, hvad der foregår i dansk fodbold. Bestyrelsen i DFF har strikket et program sammen, der rammer ned i kernen af aktuelle problemstillinger, men også forsøger at tage hensyn til, at der er forskel på at se fodbold i Superligaen og i divisionerne. Prisen for at deltage i seminaret er kr. 150,- og inkluderer frokost inkl. en sodavand, samt kaffe og kage. Tilmelding sker ved at sende en mail til hf@wildtigers.dk med fulde navn og klubtilhør. Herefter vil du modtage betalingsoplysninger og din tilmelding er først gældende når du har betalt. Medlemmer af DFF har modtaget en særskilt invitation til hele weekenden. Deadline for tilmelding er 12. januar 2016. Program 10.00 Ankomst til Vejle Stadion, Roms Hule 6, 7100 Vejle 10.10 – 11.10 Ny turneringsstruktur 11.30 – 13.00 Workshop 1 og 2 13.00 – 14.00 Frokost 14.00 – 15.30 Workshop 3 og 4 15.30 – 16.00 Kaffe og tak for i dag. Workshop nr. 1 “Rigets tilstand” – med diverse oplægsholdere. Hvad sker der i den moderne fodboldverden, vi tager pulsen. Workshop nr. 2 CSR – Corporate Social Responsibility – på dansk “Virksomhedens samfunds- ansvar”. Hvordan kan fans og moderklubber sammen gøre mere for lokalområdet ved at tage socialt ansvar? (arbejdsgrupper og efterfølgende plenum) Workshop nr. 3 GOOD HOSTING / SIKKERHED / STADION FACILITETER Er der sket nogle ændringer, skal vi evt. køre en ny visiteringskampagne til foråret o.l. (arbejdsgrupper og efterfølgende plenum) Workshop nr. 4 SPONSORATER – Hvordan får man sponsorer til sin fanklub? Hvordan arbejder man sammen med ens klub og sponsorer? Oplæg fra klubber som har succes med sponsorater og efterfølgende debat. Post Views: 862

Hvert år afholder Danske Fodbold Fanklubber et heldags seminar, hvor alle medlems- klubber samles, netværker og debatterer aktuelle emner og problemstillinger på tværs af klubskel, divisioner og geografi. Seminaret går på skift imellem medlemsklubberne, og i år er det The Crazy Reds i Vejle, som er værter.

Normalt er dagen lukket for ikke-medlemmer, men igen i går har vi valgt at åbne dørene for alle danske fodbold fans til at tage del i debatten og have muligheden for at påvirke reelle initiativer i dansk fodbold og præge DFF’s aktiviteter i fremtiden.

Åbningen giver mulighed for at fanklubbernes frivillige, repræsentanter fra klubberne, Fankoordinatorer, repræsentanter fra de uofficielle grupperinger og den almindelige engagerede fodboldfan kan deltage og komme og høre, hvad der foregår i dansk fodbold.

Bestyrelsen i DFF har strikket et program sammen, der rammer ned i kernen af aktuelle problemstillinger, men også forsøger at tage hensyn til, at der er forskel på at se fodbold i Superligaen og i divisionerne.

Prisen for at deltage i seminaret er kr. 150,- og inkluderer frokost inkl. en sodavand, samt kaffe og kage.

Tilmelding sker ved at sende en mail til hf@wildtigers.dk med fulde navn og klubtilhør.

Herefter vil du modtage betalingsoplysninger og din tilmelding er først gældende når du har betalt.

Medlemmer af DFF har modtaget en særskilt invitation til hele weekenden.

Deadline for tilmelding er 12. januar 2016.


Program

10.00

Ankomst til Vejle Stadion, Roms Hule 6, 7100 Vejle

10.10 – 11.10
Ny turneringsstruktur

11.30 – 13.00
Workshop 1 og 2

13.00 – 14.00
Frokost

14.00 – 15.30
Workshop 3 og 4

15.30 – 16.00
Kaffe og tak for i dag.

Workshop nr. 1
“Rigets tilstand” – med diverse oplægsholdere.
Hvad sker der i den moderne fodboldverden, vi tager pulsen.

Workshop nr. 2
CSR – Corporate Social Responsibility – på dansk “Virksomhedens samfunds- ansvar”. Hvordan kan fans og moderklubber sammen gøre mere for lokalområdet ved at tage socialt ansvar?
(arbejdsgrupper og efterfølgende plenum)

Workshop nr. 3
GOOD HOSTING / SIKKERHED / STADION FACILITETER
Er der sket nogle ændringer, skal vi evt. køre en ny visiteringskampagne til foråret o.l. (arbejdsgrupper og efterfølgende plenum)

Workshop nr. 4
SPONSORATER – Hvordan får man sponsorer til sin fanklub? Hvordan arbejder man sammen med ens klub og sponsorer? Oplæg fra klubber som har succes med sponsorater og efterfølgende debat.

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk