Generalforsamling 2016

I forlængelse af DFF Fan Seminar i weekenden d. 22-24 januar, blev der søndag d. 24. januar afholdt ordinær generalforsamling i Danske Fodbold FanklubberÅrets ordinære generalforsamling fandt sted i Vejle søndag d. 24. januar. Efter de indledende manøvrer hvor der blev fundet dirigent og generalforsamlingen blev kendt varslet i tide og efter alle kunstens regler, kunne formand Rasmus Trenskow give formandens beretning til de fremmødte. Det har været et år, der i høj grad har været præget af #NejtilAwaykort-kampagnen. En kampagne hvor der er blevet arbejdet på tværs af klubber og miljøer, og hvor der pt. er stilstand, da der er dialog-møder med Divisionsforeningen. Det står dog klart, at tages kortet ikke af bordet, så står DFF atter klar til kamp. DFFs bestyrelse har i det forgangne år også været med til at sætte sit præg på den nye struktur i dansk fodbold, og takket ja til at komme med input i forbindelse med de møder der har været sammen med fans fra forskellige klubber. Året har også været præget af landsholdsaktiviteter, hvor der har været gang i tifo-opsætning til fem hjemmekampe, og hvor Fanambassade Danmark også har været i arbejdstøjet hele tre gange. Hårdt men flot arbejde, blot ærgerligt at Danmark ikke gik videre til EM i Frankrig. Endelig var der valg til bestyrelsen, der nu ser således ud: Formand Rasmus Trenskow (AaB Support Club), næstformand Helle Fahlgren (Wild Tigers), bestyrelsesmedlem Frederik Holm-Jørgensen (FCKFC), bestyrelsesmedlem Sarah Agerklint (Brøndby Support) og bestyrelsesmedlem Chris Stegemejer Roliggaard (AGF Fanclub) samt suppleanterne Lis W Hansen (SIFosis) og Ann-Marie Munkholm (AB Forever).  Daglig administration varetages af Tine Hundahl (uafhængig). Desuden blev Lisa Kildsgaard (AGF Fanclub) valgt til intern revisor, og posten som intern revisorsuppleant varetages det kommende år af Lasse Hjorth Kelm (Brøndby Support). Post Views: 801

I forlængelse af DFF Fan Seminar i weekenden d. 22-24 januar, blev der søndag d. 24. januar afholdt ordinær generalforsamling i Danske Fodbold FanklubberÅrets ordinære generalforsamling fandt sted i Vejle søndag d. 24. januar.

Efter de indledende manøvrer hvor der blev fundet dirigent og generalforsamlingen blev kendt varslet i tide og efter alle kunstens regler, kunne formand Rasmus Trenskow give formandens beretning til de fremmødte.

Det har været et år, der i høj grad har været præget af #NejtilAwaykort-kampagnen. En kampagne hvor der er blevet arbejdet på tværs af klubber og miljøer, og hvor der pt. er stilstand, da der er dialog-møder med Divisionsforeningen. Det står dog klart, at tages kortet ikke af bordet, så står DFF atter klar til kamp.

DFFs bestyrelse har i det forgangne år også været med til at sætte sit præg på den nye struktur i dansk fodbold, og takket ja til at komme med input i forbindelse med de møder der har været sammen med fans fra forskellige klubber.

Året har også været præget af landsholdsaktiviteter, hvor der har været gang i tifo-opsætning til fem hjemmekampe, og hvor Fanambassade Danmark også har været i arbejdstøjet hele tre gange. Hårdt men flot arbejde, blot ærgerligt at Danmark ikke gik videre til EM i Frankrig.

Endelig var der valg til bestyrelsen, der nu ser således ud: Formand Rasmus Trenskow (AaB Support Club), næstformand Helle Fahlgren (Wild Tigers), bestyrelsesmedlem Frederik Holm-Jørgensen (FCKFC), bestyrelsesmedlem Sarah Agerklint (Brøndby Support) og bestyrelsesmedlem Chris Stegemejer Roliggaard (AGF Fanclub) samt suppleanterne Lis W Hansen (SIFosis) og Ann-Marie Munkholm (AB Forever).  Daglig administration varetages af Tine Hundahl (uafhængig). Desuden blev Lisa Kildsgaard (AGF Fanclub) valgt til intern revisor, og posten som intern revisorsuppleant varetages det kommende år af Lasse Hjorth Kelm (Brøndby Support).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk