FC Helsingør Fodboldfans ny medlem i DFF

Det er med stor glæde at vi kan byde FC Helsingør Fodboldfans velkommen i Danske Fodbold Fanklubber FC Helsingør Fodboldfans er en markant fanklub, der bakker flot op om klubben FC Helsingør, der pt spiller i 1. division. Fanklubben hører blandt landets ældste, idet den blev etableret i 1988. Der er pænt over 200 medlemmer i FC Helsingør Fodboldfans, og vi er i DFF meget glade for at kunne byde fanklubben velkommen i vores paraplyorganisation. Medlemmer af DFF kommer fra fangrupper i superligaen, 1. division og 2. division såvel som fangrupperinger tilknyttet det danske landshold. https://www.fairfans.dk/medlemmer/ Post Views: 1.001

Det er med stor glæde at vi kan byde FC Helsingør Fodboldfans velkommen i Danske Fodbold Fanklubber

FC Helsingør Fodboldfans er en markant fanklub, der bakker flot op om klubben FC Helsingør, der pt spiller i 1. division. Fanklubben hører blandt landets ældste, idet den blev etableret i 1988. Der er pænt over 200 medlemmer i FC Helsingør Fodboldfans, og vi er i DFF meget glade for at kunne byde fanklubben velkommen i vores paraplyorganisation.

Medlemmer af DFF kommer fra fangrupper i superligaen, 1. division og 2. division såvel som fangrupperinger tilknyttet det danske landshold. https://www.fairfans.dk/medlemmer/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk