Et vellykket derby foregår i dialogens tegn

Gårsdagens Københavner-derby var på mange måder specielt. Ikke kun fordi det for første gang nogensinde var ligaens nummer ét mod nummer 12, men også fordi det varslede tilbagekomsten af ’The New Firm’ som den festlige og velbesøgte begivenhed det har været – og bør være. Fodboldkampe skal spilles for fulde stadioner, og det gælder ikke mindst når det drejer sig om ærkeopgøret mellem to af landets populæreste klubber. Disse opgør har altid været garant for intense kampe, både på banen og på lægterne. At der i de senste mange kampe ikke har været tilskuere fra udeholdet på tribunerne, har hverken gavnet klubber, tilskuere, tv-seere eller nogen andre intressenter ”I DFF glæder vi os i særdeleshed over, at beslutningen om, at lade udeholdets tilskuere deltage i festlighederne, uden at besværlige og diskriminerende foranstaltninger er blevet trukket ned over hovedet på fansene,” siger Rasmus Trenskow, formand for DFF. Afviklingen af københavner-derbyet i går viser, at den rigtige vej er at tage beslutninger i samråd med klubbernes respektive fans såvel som med repræsentanter for DFF som interesseorganisation for fans af alle klubber. ”Det er en stor sejr for dialogen, at kampen i går viste, at hvis man lytter til alle parter, så er det muligt at finde en løsning, der tilgodeser tilskuernes ønske om intense opgør med fyldte stadioner, uden at man behøver at gå på kompromis med sikkerheden,” siger Rasmus Trenskow. DFF er stolte af, at have været med til at præge udviklingen på denne måde, og vi håber at den nye linje hvor klubber og politi spørger de berørte til råds, vedbliver med gælde i fremtiden. Post Views: 793

Gårsdagens Københavner-derby var på mange måder specielt. Ikke kun fordi det for første gang nogensinde var ligaens nummer ét mod nummer 12, men også fordi det varslede tilbagekomsten af ’The New Firm’ som den festlige og velbesøgte begivenhed det har været – og bør være.

Fodboldkampe skal spilles for fulde stadioner, og det gælder ikke mindst når det drejer sig om ærkeopgøret mellem to af landets populæreste klubber.

Disse opgør har altid været garant for intense kampe, både på banen og på lægterne.

At der i de senste mange kampe ikke har været tilskuere fra udeholdet på tribunerne, har hverken gavnet klubber, tilskuere, tv-seere eller nogen andre intressenter

”I DFF glæder vi os i særdeleshed over, at beslutningen om, at lade udeholdets tilskuere deltage i festlighederne, uden at besværlige og diskriminerende foranstaltninger er blevet trukket ned over hovedet på fansene,” siger Rasmus Trenskow, formand for DFF.

Afviklingen af københavner-derbyet i går viser, at den rigtige vej er at tage beslutninger i samråd med klubbernes respektive fans såvel som med repræsentanter for DFF som interesseorganisation for fans af alle klubber.

”Det er en stor sejr for dialogen, at kampen i går viste, at hvis man lytter til alle parter, så er det muligt at finde en løsning, der tilgodeser tilskuernes ønske om intense opgør med fyldte stadioner, uden at man behøver at gå på kompromis med sikkerheden,” siger Rasmus Trenskow.

DFF er stolte af, at have været med til at præge udviklingen på denne måde, og vi håber at den nye linje hvor klubber og politi spørger de berørte til råds, vedbliver med gælde i fremtiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_GBEnglish (UK)