Fanguiden af fans til fans til EM 2012

Danske Fodbold Fanklubber anbefaler Fans’ Embassies, der under EM 2012 organiserer Fanambassader til gavn og glæde for de mange fans, der tager turen til EM og Polen. DFF støtter aktivt op om “Fanambassade Danmark” og gør opmærksom på, at FanGuiden 2012 er oversat til dansk med mange praktiske råd. FSE FanGuiden 2012 til EM i Polen og Ukraine er det bedste sted for fans af alle nationer at finde nøgleinformation om værtslandene og værtsbyerne. Vores research var ledet af lokale fans i af værtsbyerne, hvilket betyder at vores information virkelig har fået “inderbanen” i forhold til hvad fans ønsker at vide. Hvad enten det er om selve rejsen og overnatningsmuligheder, tips og anbefalinger til steder at spise og drikke eller lokal lovgivning og kampdagsinformation – vi dækker det hele. Siden er tilgængelig på følgende 15 sprog fra de deltagende lande: Dansk, engelsk, tysk, svensk, fransk, italiensk, polsk, russisk, ukrainsk, hollandsk, græsk, portugisisk, tjekkisk, kroatisk og spansk. Bookmark www.2012fanguide.org/da i dag som din definitive fanguide til Polen og Ukraine. Siden er endda optimeret, så den automatisk tilpasser sig, hvis du slår den op med din smartphone. Blog Otte udvalgte fans fra de otte værtsbyer i Polen og Ukraine deler ugentlig deres indblik i forberedelserne til EM 2012, og giver det kritik med på vejen Deres indblik og viden giver dem mulighed for at fortælle om hvad der foregår bag scenen, tips, kuriøsiteter, fan-aktiviteter og hvad der ellers har fanget deres øje – fra det seriøse til det mere humoristiske. Fan blog: http://2012fanguide.org/en/blog.html Video Den officielle EM 2012 Fan’s Embassies kanal sender tips, tricks, interviews og nyheder med jævne mellemrum. Vores polske og ukrainske film-teams er på gaden, hvor de opsøger de mest interessante, up-to-date og underholdende historier. Produceret af fans til fans! Check it out and stay tuned! FanGuide video channel: http://2012fanguide.org/en/videos.html Facebook & Twitter Følg vores spændende Fanambassade ture til Polen og Ukraine ifm EM 2012 på Facebook og Twitter, og bliv en interaktiv del af det. Modtag og del de nyeste og mest aktuelle informationer, bedste tips, fotos og videoer. Join us and keep up the spirit! Følg Fanamabassade Danmark på Facebook: http://www.facebook.com/Fanambassade Følg Fans’ Embassies på Facebook: http://www.facebook.com/FansEmbassies Twitter: @FansEmbassies Post Views: 684

Danske Fodbold Fanklubber anbefaler Fans’ Embassies, der under EM 2012 organiserer Fanambassader til gavn og glæde for de mange fans, der tager turen til EM og Polen.

DFF støtter aktivt op om “Fanambassade Danmark” og gør opmærksom på, at FanGuiden 2012 er oversat til dansk med mange praktiske råd.

FSE FanGuiden 2012 til EM i Polen og Ukraine er det bedste sted for fans af alle nationer at finde nøgleinformation om værtslandene og værtsbyerne.

Vores research var ledet af lokale fans i af værtsbyerne, hvilket betyder at vores information virkelig har fået “inderbanen” i forhold til hvad fans ønsker at vide.

Hvad enten det er om selve rejsen og overnatningsmuligheder, tips og anbefalinger til steder at spise og drikke eller lokal lovgivning og kampdagsinformation – vi dækker det hele.

Siden er tilgængelig på følgende 15 sprog fra de deltagende lande: Dansk, engelsk, tysk, svensk, fransk, italiensk, polsk, russisk, ukrainsk, hollandsk, græsk, portugisisk, tjekkisk, kroatisk og spansk.

Bookmark www.2012fanguide.org/da i dag som din definitive fanguide til Polen og Ukraine. Siden er endda optimeret, så den automatisk tilpasser sig, hvis du slår den op med din smartphone.

Blog
Otte udvalgte fans fra de otte værtsbyer i Polen og Ukraine deler ugentlig deres indblik i forberedelserne til EM 2012, og giver det kritik med på vejen Deres indblik og viden giver dem mulighed for at fortælle om hvad der foregår bag scenen, tips, kuriøsiteter, fan-aktiviteter og hvad der ellers har fanget deres øje – fra det seriøse til det mere humoristiske.

Fan blog: http://2012fanguide.org/en/blog.html

Video
Den officielle EM 2012 Fan’s Embassies kanal sender tips, tricks, interviews og nyheder med jævne mellemrum.

Vores polske og ukrainske film-teams er på gaden, hvor de opsøger de mest interessante, up-to-date og underholdende historier.

Produceret af fans til fans! Check it out and stay tuned!

FanGuide video channel: http://2012fanguide.org/en/videos.html

Facebook & Twitter
Følg vores spændende Fanambassade ture til Polen og Ukraine ifm EM 2012 på Facebook og Twitter, og bliv en interaktiv del af det. Modtag og del de nyeste og mest aktuelle informationer, bedste tips, fotos og videoer. Join us and keep up the spirit!

Følg Fanamabassade Danmark på Facebook: http://www.facebook.com/Fanambassade

Følg Fans’ Embassies på Facebook: http://www.facebook.com/FansEmbassies

Twitter: @FansEmbassies

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk