Har fans ingen rettigheder?

I Danske Fodbold Fanklubber har vi undret os meget over lovligheden ved den beslutning, der er taget omkring total udelukkelse af FCK fans til kampen den 9. april 2012 i Aarhus, hvor AGF møder FCK. Et tiltag som klubberne AGF, FCK, AAB, OB og BIF er blevet enige om som en måde til at undgå […]

I Danske Fodbold Fanklubber har vi undret os meget over lovligheden ved den beslutning, der er taget omkring total udelukkelse af FCK fans til kampen den 9. april 2012 i Aarhus, hvor AGF møder FCK.

Et tiltag som klubberne AGF, FCK, AAB, OB og BIF er blevet enige om som en måde til at undgå det objektive udebaneansvar, hvis der opstår problemer med deres tilhængere – i øjeblikket rammer det FCKs tilhængere.

Et tiltag, der er ødelæggende for den positive fankultur, og som rammer alle fans, uanset at det er nogle meget få personer, der står bag balladen. Det er beskæmmende for dansk fodbold, at man vælger den kollektive straf frem for dialog og good hosting.

Vi tager stærkt afstand fra krænkelse af friheden til at deltage i offentlige arrangementer alene på grund af tilhørsforhold – og er derfor i gang med at undersøge de juridiske aspekter i sagen.

Hvis man oplever diskrimination alene på grund af klubfarve, er man meget velkommen til at tage kontakt til DFF: info@fairfans.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk