AaB Support Club og Brøndby Support er tilbage

Det er med stor glæde, at Danske Fodbold Fanklubber (DFF) kan meddele, at AaB Support Club og Brøndby Support atter har meldt sig ind i DFF.Bestyrelsen har gennem det sidste år arbejdet målrettet på at få samlet alle Superligaens fanklubber i DFF. Vi mener nemlig, at skal vi markere os på den fanpolitiske scene, så gør vi det bedst, når vi står sammen og repræsenterer så mange fans som muligt. I løbet af det sidste år har bestyrelsen ikke kun holdt møder med fanklubberne, men vi har også arbejdet tæt sammen omkring de problematikker der har været i fanmiljøet her i foråret. På den måde har vi sammen forsøgt at repræsenterer så mange fans som muligt. Vi har holdt møder, hvor vi har drøftet, hvad der skulle til for at AaB Support Club og Brøndby Support kom tilbage i DFF. Drøftet hvordan vi alle ser fremtiden i DFF, og hvordan der bliver plads til så mange som muligt i DFF, som vil være med til at præge den positive fankultur i Danmark. Det tætte samarbejde har nu ført til, at de to fanklubber igen vender tilbage og aktivt går ind i arbejdet i DFF, hvilket vi ser meget frem til. Målet for DFF er, at repræsentere så mange af de danske fans som muligt, og med de to nye medlemmer er vi godt på vej, og håber på, at efteråret bringer yderligere grupperinger ind i DFF samarbejdet. Med AaB Support Club og Brøndby Support tilbage i DFF bringer det vores samlede medlemstal op på 24 medlemsklubber – fra Superligaen til 2. division samt landsholdet – og vi repræsenterer dermed flere end 50.000 danske fodboldfans. Velkommen tilbage! Læs også AaB Support Club og Brøndby Supports fælles pressemeddelelse Post Views: 809

Det er med stor glæde, at Danske Fodbold Fanklubber (DFF) kan meddele, at AaB Support Club og Brøndby Support atter har meldt sig ind i DFF.Bestyrelsen har gennem det sidste år arbejdet målrettet på at få samlet alle Superligaens fanklubber i DFF. Vi mener nemlig, at skal vi markere os på den fanpolitiske scene, så gør vi det bedst, når vi står sammen og repræsenterer så mange fans som muligt.

I løbet af det sidste år har bestyrelsen ikke kun holdt møder med fanklubberne, men vi har også arbejdet tæt sammen omkring de problematikker der har været i fanmiljøet her i foråret. På den måde har vi sammen forsøgt at repræsenterer så mange fans som muligt.
Vi har holdt møder, hvor vi har drøftet, hvad der skulle til for at AaB Support Club og Brøndby Support kom tilbage i DFF. Drøftet hvordan vi alle ser fremtiden i DFF, og hvordan der bliver plads til så mange som muligt i DFF, som vil være med til at præge den positive fankultur i Danmark.
Det tætte samarbejde har nu ført til, at de to fanklubber igen vender tilbage og aktivt går ind i arbejdet i DFF, hvilket vi ser meget frem til.
Målet for DFF er, at repræsentere så mange af de danske fans som muligt, og med de to nye medlemmer er vi godt på vej, og håber på, at efteråret bringer yderligere grupperinger ind i DFF samarbejdet.
Med AaB Support Club og Brøndby Support tilbage i DFF bringer det vores samlede medlemstal op på 24 medlemsklubber – fra Superligaen til 2. division samt landsholdet – og vi repræsenterer dermed flere end 50.000 danske fodboldfans.
Velkommen tilbage!

Læs også AaB Support Club og Brøndby Supports fælles pressemeddelelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk