UPDATE: DFF vandt AXGIL Sportsprisen

Danske Fodbold Fanklubber er nomineret til AXGIL-prisen Sportsprisen, som uddeles ved AXGIL GayGalla 2014. Prisuddelingsfesten AXGIL GayGalla er et arrangement hvor personer, virksomheder og organisationer der gør noget særligt for LGBT-miljøet i Danmark hyldes. Det er et festligt arrangement, som er blevet et samlingspunkt for hele Danmarks LGBT-miljø. AXGIL GayGalla 2014 arrangeres af Copenhagen Gay & Lesbian chamber of commerce og afholdes onsdag den 5/2 2014, København.   Begrundelsen for at Danske Fodbold Fanklubber er nomineret til prisen lyder: Under mottoet Fodbold for alle har Danske Fodbold Fanklubber taget aktiv del i den internationale kampagne mod homofobi i fodboldens verden og har bl.a. fået DBU til at slå et slag for dette. Danske Fodbold Fanklubber kigger ikke den anden vej, når homoseksuelle oplever chikane i forbindelse med fodbold.   Ved AXGIL GayGalla 2014 uddeles der i alt otte priser. Du kan læse meget mere om disse, og ikke mindst stemme på Danske Fodbold Fanklubber på hjemmesiden: http://out-and-about.dk/axgil/default.asp Gennem hele januar kan du på outandabout.dk stemme.   Arbejdsgruppen der står bag initiativet hos Danske Fodbold Fanklubber er meget beærede over denne nominering – du kan læse meget mere om vores markering her: https://www.fairfans.dk/2013/10/10/fodbold-er-for-alle/ Update: Onsdag d. 5. februar blev AXGIL priserne delt ud til AXGIL GayGalla 2014. DFF blev beæret med den fine sportspris. Der skal herfra lyde et kæmpe TAK til de der nominerede os, arrangørerne af AXGIL GayGalla og ikke mindst et ydmygt tak til alle der stemte på os! Af hjertet tak.       Post Views: 781

Danske Fodbold Fanklubber er nomineret til AXGIL-prisen Sportsprisen, som uddeles ved AXGIL GayGalla 2014.

Prisuddelingsfesten AXGIL GayGalla er et arrangement hvor personer, virksomheder og organisationer der gør noget særligt for LGBT-miljøet i Danmark hyldes. Det er et festligt arrangement, som er blevet et samlingspunkt for hele Danmarks LGBT-miljø. AXGIL GayGalla 2014 arrangeres af Copenhagen Gay & Lesbian chamber of commerce og afholdes onsdag den 5/2 2014, København.

 

Begrundelsen for at Danske Fodbold Fanklubber er nomineret til prisen lyder:

Under mottoet Fodbold for alle har Danske Fodbold Fanklubber taget aktiv del i den internationale kampagne mod homofobi i fodboldens verden og har bl.a. fået DBU til at slå et slag for dette. Danske Fodbold Fanklubber kigger ikke den anden vej, når homoseksuelle oplever chikane i forbindelse med fodbold.

 

Ved AXGIL GayGalla 2014 uddeles der i alt otte priser. Du kan læse meget mere om disse, og ikke mindst stemme på Danske Fodbold Fanklubber på hjemmesiden: http://out-and-about.dk/axgil/default.asp Gennem hele januar kan du på outandabout.dk stemme.

 

Arbejdsgruppen der står bag initiativet hos Danske Fodbold Fanklubber er meget beærede over denne nominering – du kan læse meget mere om vores markering her: https://www.fairfans.dk/2013/10/10/fodbold-er-for-alle/

Update: Onsdag d. 5. februar blev AXGIL priserne delt ud til AXGIL GayGalla 2014. DFF blev beæret med den fine sportspris. Der skal herfra lyde et kæmpe TAK til de der nominerede os, arrangørerne af AXGIL GayGalla og ikke mindst et ydmygt tak til alle der stemte på os! Af hjertet tak.

 

 

tifo foto Italien

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk