NordicBet Fair Fans Cup 2014

Det er traditionen tro ved at være tid til det uofficielle Inde-DM for fodboldfans – også kendt som Fair Fans Cup. Stævnet finder sted lørdag d. 08. februar 2014 – værterne er The Crazy Reds fra Vejle. Stævnet er forbeholdt medlemmer og gæster af Danske Fodbold Fanklubber   Foreløbigt program  (med forbehold for ændringer): Kl. 09.00 Hallerne åbner Kl. 10.15 Seneste check-in Kl. 10.30 Kamp start Kl. 13.25 Pause Kl. 13.45 Kamp start slutspil Kl. 17.15 Sidste kamp cirka Kl. 18.30 Fest Kl. 02.00 Fest slut   Hedensted Centret Stævnet afvikles i Hedensted Centret i Hedensted. Hallerne har tre baner, hvor de to benyttes til stævnet. Hold, der ankommer i bil kan med fordel benytte afkørsel nr. 58 på motorvej E45, køre mod Hedensted, og følge skiltene mod byen. Rygning er forbudt i hallerne. Når man kommer til Hedensted Centret, vil der være folk fra The Crazy Reds til at guide jer til omklædningsrummene. Indgangen til hallerne er ved hovedindgangen, som er markeret med et stort A. Tilmeldingsgebyret på kr. 500 pr. hold bedes indbetalt direkte til TCRs bankkonto sammen med jeres fanklubs navn. Indbetalingen fungerer som bekræftelse på tilmelding. Hver fangruppering/klub kan stille med to hold – der er max 7 personer pr. hold. Deadline for tilmelding er d. 31/01-2014   PRÆMIER & HÆDER Det er andet end flotte præmier der står på spil når det går løs. Det er ÆREN der skal forsvares og hæder der skal hentes hjem til fanklubben. For at synliggøre de flotte præstationer og sikre et varigt minde får turneringens tre bedste hold hver overrakt en pokal til trofæskabet hjemme i fanklubben. De uddeles om aftenen til den store fest.   FEST I VEJLE. Efter stævnet er der arrangeret FEST med middag på Vejle Stadion. Vejle Boldklub har venligst stillet lokaler til rådighed og The Crazy Reds hjælper med at betjene de tørstige fans. Billetter til FESTEN koster kr. 200,00 pr. person og inkluderer middag og underholdning. Overnatning kan arrangeres, hvis nogle har brug for det. Tilmelding sker ved at sende en e-mail til gert@crazyreds.dk med information om det ønskede billetantal. Sidste frist for tilmelding til FESTEN er d. 31/01-2014   TRANSPORT VEJLE / HEDENSTED Vi sørger for transport fra Vejle Banegård, forbi feststedet og videre til Hedensted Centret om lørdagen før stævnet, og retur igen til festen. Vi skal bare lige vide om antal. Så husk at sende en e-mail til brian@crazyreds.dk og skrive det drejer sig om transport i bus. Bussen afgår fra Vejle Banegård omkring kl. 09.00.   SPØRGSMÅL? KONTAKT: Har du spørgsmål angående stævnet så kontakt turneringsansvarlig på brian@crazyreds.dk og skriv ”turnering” i subject/emne. Har du spørgsmål angående betaling for deltagelse så kontakt betalingsansvarlig på morten@crazyreds.dk og skriv ”betaling” i subject/emne. Har du spørgsmål omkring festen eller overnatning i Vejle så kontakt festansvarlig på brian@crazyreds.dk og skriv ”fest/overnatning” i subject/emne.       Post Views: 897

Det er traditionen tro ved at være tid til det uofficielle Inde-DM for fodboldfans – også kendt som Fair Fans Cup. Stævnet finder sted lørdag d. 08. februar 2014 – værterne er The Crazy Reds fra Vejle. Stævnet er forbeholdt medlemmer og gæster af Danske Fodbold Fanklubber

 

Foreløbigt program  (med forbehold for ændringer):
Kl. 09.00 Hallerne åbner
Kl. 10.15 Seneste check-in
Kl. 10.30 Kamp start
Kl. 13.25 Pause
Kl. 13.45 Kamp start slutspil
Kl. 17.15 Sidste kamp cirka
Kl. 18.30 Fest
Kl. 02.00 Fest slut

 

Hedensted Centret
Stævnet afvikles i Hedensted Centret i Hedensted. Hallerne har tre baner, hvor de to benyttes til stævnet. Hold, der ankommer i bil kan med fordel benytte afkørsel nr. 58 på motorvej E45, køre mod Hedensted, og følge skiltene mod byen. Rygning er forbudt i hallerne. Når man kommer til Hedensted Centret, vil der være folk fra The Crazy Reds til at guide jer til omklædningsrummene. Indgangen til hallerne er ved hovedindgangen, som er markeret med et stort A.

Tilmeldingsgebyret på kr. 500 pr. hold bedes indbetalt direkte til TCRs bankkonto sammen med jeres fanklubs navn. Indbetalingen fungerer som bekræftelse på tilmelding. Hver fangruppering/klub kan stille med to hold – der er max 7 personer pr. hold. Deadline for tilmelding er d. 31/01-2014

 

PRÆMIER & HÆDER
Det er andet end flotte præmier der står på spil når det går løs. Det er ÆREN der skal forsvares og hæder der skal hentes hjem til fanklubben. For at synliggøre de flotte præstationer og sikre et varigt minde får turneringens tre bedste hold hver overrakt en pokal til trofæskabet hjemme i fanklubben. De uddeles om aftenen til den store fest.

 

FEST I VEJLE.
Efter stævnet er der arrangeret FEST med middag på Vejle Stadion.
Vejle Boldklub har venligst stillet lokaler til rådighed og The Crazy Reds hjælper med at betjene de tørstige fans. Billetter til FESTEN koster kr. 200,00 pr. person og inkluderer middag og underholdning. Overnatning kan arrangeres, hvis nogle har brug for det. Tilmelding sker ved at sende en e-mail til gert@crazyreds.dk med information om det ønskede billetantal. Sidste frist for tilmelding til FESTEN er d. 31/01-2014

 

TRANSPORT VEJLE / HEDENSTED
Vi sørger for transport fra Vejle Banegård, forbi feststedet og videre til Hedensted Centret om lørdagen før stævnet, og retur igen til festen. Vi skal bare lige vide om antal. Så husk at sende en e-mail til brian@crazyreds.dk og skrive det drejer sig om transport i bus. Bussen afgår fra Vejle Banegård omkring kl. 09.00.

 

SPØRGSMÅL? KONTAKT:
Har du spørgsmål angående stævnet så kontakt turneringsansvarlig på brian@crazyreds.dk og skriv ”turnering” i subject/emne.
Har du spørgsmål angående betaling for deltagelse så kontakt betalingsansvarlig på morten@crazyreds.dk og skriv ”betaling” i subject/emne.
Har du spørgsmål omkring festen eller overnatning i Vejle så kontakt festansvarlig på brian@crazyreds.dk og skriv ”fest/overnatning” i subject/emne.

 

TCR-logo NordicBet logo

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk