KONFERENCE OM FREMTIDENS FODBOLDKLUB

Hvordan udvikler man en moderne og bæredygtig fodboldklub, hvor sund økonomi, sportslige resultater og en bred interessentinddragelse går hånd i hånd? Hvilken rolle spiller den gennemsnitlige fodboldfan i den moderne fodboldklub, og hvor stor betyd- ning har omgivelserne for spillernes evne til at præstere på banen? Er talentudvikling vejen frem til sund økonomi, og hvilke tanker gør sponsorer sig forud for deres en- gagement i dansk såvel som international fodbold? Det og meget mere vil blive diskuteret, når Brøndby Supporters Trust i samarbejde med Danske Fodbold Fanklubber og Supporters Direct Europe inviterer til Danmarks første fan-konference om fremtidens fodboldklub. Konferencen finder sted lørdag den 12. april i Laudrup Loungen på Brøndby Stadion fra kl. 12.00 – 17.00. Det koster 50 kr. at deltage for personer, der ikke er medlem af BST. Prisen inkluderer frokost. Du køber billet og tilmelder dig på: https://www.brondbytrust.dk/shop/konference-fremtidens-fodboldklub/ Post Views: 674

Hvordan udvikler man en moderne og bæredygtig fodboldklub, hvor sund økonomi, sportslige resultater og en bred interessentinddragelse går hånd i hånd? Hvilken rolle spiller den gennemsnitlige fodboldfan i den moderne fodboldklub, og hvor stor betyd- ning har omgivelserne for spillernes evne til at præstere på banen? Er talentudvikling vejen frem til sund økonomi, og hvilke tanker gør sponsorer sig forud for deres en- gagement i dansk såvel som international fodbold?

Det og meget mere vil blive diskuteret, når Brøndby Supporters Trust i samarbejde med Danske Fodbold Fanklubber og Supporters Direct Europe inviterer til Danmarks første fan-konference om fremtidens fodboldklub.

Konferencen finder sted lørdag den 12. april i Laudrup Loungen på Brøndby Stadion fra kl. 12.00 – 17.00.

Det koster 50 kr. at deltage for personer, der ikke er medlem af BST. Prisen inkluderer frokost. Du køber billet og tilmelder dig på: https://www.brondbytrust.dk/shop/konference-fremtidens-fodboldklub/

20140316-155920.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk