Sjøbeck Fair Fans Cup 2016

Traditionen tro har en del af vinterpausen været dedikeret til at afholde det traditionsrige Fair Fans Cup, og i lørdags kunne dette års vindere af Sjøbeck Fair Fans Cup 2016 løfte vandrepokalen i hvad der også er kendt som det uofficielle inde-DM for fodboldfans Værterne til Sjøbeck Fair Fans Cup 2016 var i år BK Frem Support og B93 Fanklub, der i aller højeste grad udviste engagement og good hosting-kvaliteter med finurlige indslag gennem innovative tiltag og samarbejde på tværs af klubskel. Således var man bestemt ikke i tvivl om at der bag årets stævne var lagt masser af hjerte, da arrangørerne bekendtgjorde, at de i forbindelse med lodtrækningen til kampprogrammet havde været en tur forbi DBU for at låne udstyr. Selve lodtrækningen blev foretaget af Claus Vandborg og Daniel Jensen, der i bedste Gianni Infantino-stil hev navnene op på tavlen. I lørdags  skulle vinderne findes, og Nørrebrohallen (KBH) kom til at danne rammerne for hyggelige stunder. Hallen var godt besøgt, der blev heppet ihærdigt, grint, svedt og kæmpet godt i kampen om hæder og ære. De to værtsklubber havde også inviteret Giv Racismen Det Røde Kort forbi til at uddele FairPlay-priser, og den tidligere Superliga-dommer Kenn Hansen trak i arbejdstøjet for et par timer. Rammerne var med andre ord upåklagelige, og som dagen gik sin gang kunne vinderne kåres. Vinder af Sjøbeck Fair Fans Cup 2016 blev AaB FatBoys, der vandt den medrivende tætte kamp mod KST fra AGF Fanclub. AGF Fanclub måtte nøjes med både sølv og bronze – bronzen snuppede holdet Superliga All Star (mon de snart fristes i Aarhus til at nuppe værtsskabet?) I den berygtede taberkamp kunne BW East (Black Wolves) gå af banen med sejren. Et hårdt stævne blev vanen tro efterfulgt af en fantastisk fest. Deltagerne rykkede til Idrætsfabrikken, hvor der blev festet igennem til langt ud på natten – rygterne vil vide at særligt holdet fra Esbjerg gjorde sig positivt bemærket her. Danske Fodbold Fanklubbers bestyrelse takker af hjertet de to arrangører for indsatsen af dette års Fair Fans Cup. Stort tak til de deltagende hold, heppekor og ikke mindst de frivillige. Næste år går turen til Herning, hvor Black Wolves vil sørge for at føre traditionen videre. Lille video fra stævnet: https://www.youtube.com/watch?v=42YH4B97mVI Post Views: 927

Traditionen tro har en del af vinterpausen været dedikeret til at afholde det traditionsrige Fair Fans Cup, og i lørdags kunne dette års vindere af Sjøbeck Fair Fans Cup 2016 løfte vandrepokalen i hvad der også er kendt som det uofficielle inde-DM for fodboldfans

Værterne til Sjøbeck Fair Fans Cup 2016 var i år BK Frem Support og B93 Fanklub, der i aller højeste grad udviste engagement og good hosting-kvaliteter med finurlige indslag gennem innovative tiltag og samarbejde på tværs af klubskel. Således var man bestemt ikke i tvivl om at der bag årets stævne var lagt masser af hjerte, da arrangørerne bekendtgjorde, at de i forbindelse med lodtrækningen til kampprogrammet havde været en tur forbi DBU for at låne udstyr. Selve lodtrækningen blev foretaget af Claus Vandborg og Daniel Jensen, der i bedste Gianni Infantino-stil hev navnene op på tavlen.

I lørdags  skulle vinderne findes, og Nørrebrohallen (KBH) kom til at danne rammerne for hyggelige stunder. Hallen var godt besøgt, der blev heppet ihærdigt, grint, svedt og kæmpet godt i kampen om hæder og ære.

De to værtsklubber havde også inviteret Giv Racismen Det Røde Kort forbi til at uddele FairPlay-priser, og den tidligere Superliga-dommer Kenn Hansen trak i arbejdstøjet for et par timer. Rammerne var med andre ord upåklagelige, og som dagen gik sin gang kunne vinderne kåres. Vinder af Sjøbeck Fair Fans Cup 2016 blev AaB FatBoys, der vandt den medrivende tætte kamp mod KST fra AGF Fanclub. AGF Fanclub måtte nøjes med både sølv og bronze – bronzen snuppede holdet Superliga All Star (mon de snart fristes i Aarhus til at nuppe værtsskabet?) I den berygtede taberkamp kunne BW East (Black Wolves) gå af banen med sejren.

Vinder FFC16 AAB Fatboys
Vindere Sjøbeck Fair Fans Cup 2016: AaB Fatboys

Et hårdt stævne blev vanen tro efterfulgt af en fantastisk fest. Deltagerne rykkede til Idrætsfabrikken, hvor der blev festet igennem til langt ud på natten – rygterne vil vide at særligt holdet fra Esbjerg gjorde sig positivt bemærket her.

Danske Fodbold Fanklubbers bestyrelse takker af hjertet de to arrangører for indsatsen af dette års Fair Fans Cup. Stort tak til de deltagende hold, heppekor og ikke mindst de frivillige. Næste år går turen til Herning, hvor Black Wolves vil sørge for at føre traditionen videre.

Lille video fra stævnet: https://www.youtube.com/watch?v=42YH4B97mVI

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk