Endnu et år med lave anholdelsestal

Rigspolitiet præsenterede idag statistikken over anholdelser i dansk fodbold, og for andet år i træk har vi et gennemsnit på 0,3 anholdelser pr. kamp. Faktisk er tallene så lave, at der næsten skal mirakler til for at få dem lavere. “Tallene bekræfter, hvad vi som faste stadiongængere længe har vidst; det er forsat sikkert at se fodbold på de danske fodboldstadions. Det er tydeligt, at dialogkonceptet forsat virker, og vi vil i den forbindelse gerne takke alle de involveret parter.” Udtaler Christian Rothmann, Formand for Danske fodbold fanklubber. “Jeg håber, at vi alle i en fremtidig offentlig dialog vil huske disse tal. Så ikke enkeltstående sager blæses ud af proportioner – som vi tidligere har set.” fortsætter Christian Rothmann. Du kan læse rigspolitiets pressemeddelelse lige her og hente statistikken i PDF format Post Views: 796

Rigspolitiet præsenterede idag statistikken over anholdelser i dansk fodbold, og for andet år i træk har vi et gennemsnit på 0,3 anholdelser pr. kamp. Faktisk er tallene så lave, at der næsten skal mirakler til for at få dem lavere.

“Tallene bekræfter, hvad vi som faste stadiongængere længe har vidst; det er forsat sikkert at se fodbold på de danske fodboldstadions. Det er tydeligt, at dialogkonceptet forsat virker, og vi vil i den forbindelse gerne takke alle de involveret parter.” Udtaler Christian Rothmann, Formand for Danske fodbold fanklubber.

“Jeg håber, at vi alle i en fremtidig offentlig dialog vil huske disse tal. Så ikke enkeltstående sager blæses ud af proportioner – som vi tidligere har set.” fortsætter Christian Rothmann.

Du kan læse rigspolitiets pressemeddelelse lige her og hente statistikken i PDF format

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk