Vi lancerer et fannetværk for kvinder!

Og vi har valgt at “keep it simple”, så det er næsten også navnet på det nye initiativ: FanNetværket for Kvinder. Mænd dominerer billedet af fodboldfans, og er også i overtal de fleste steder – på tribunen, i udebanebusserne, i debatterne, på pubberne, etc. Men vi ved at der findes rigtig mange kvindelige fans derude. Og mens der er masser af netværk, grupperinger og andre steder vores mandlige medfans kan mødes, sparre, diskutere eller bare være fodboldfans sammen – så kniber det stadig med muligheder for de kvindelige fodboldfans. Det vil vi lave om på! Hvem er vi? Vi er en gruppe af  5 kvindelige fodboldfans, som er gået sammen om at etablere et netværk for kvinder. Vi har forskellige erfaringer fra fodboldfanmiljøet og trådt forskellige veje. Vi kommer fra forskellige klubber. Har forskellige baggrunde og forskellige kompetencer. Men fælles for os alle 5 er, at vi brænder for fodbold, fanmiljøet og for det her netværk! Okay – hvad er det så for et netværk? FanNetværket for Kvinder er et trygt sted, hvor kvinder kan være engagerede fodboldfans – uden at skulle bekymre sig om mansplaining, nedgørelse, usikkerhed, etc. Det er et sted, hvor vi kan snakke om de særlige udfordringer ved at være kvindelig fodboldfan og om chikane på tribunen, men også et sted hvor vi kan debattere VAR, reform af europæiske ligaer eller noget helt tredje. Det er et sted, hvor kvinder kan finde andre kvinder til at tage på stadion sammen med og igangsætte projekter. Det er et sted, hvor vi kan hjælpe hinanden. Det er et sted, hvor vi kan bygge hinanden op. Det er et sted, hvor vi kan sparre og udvikle os. FanNetværket for Kvinder er for alle kvinder, uanset baggrund, seksualitet, religion, hudfarve, klubforhold – om man er fast på stadion eller mest ser kampene på tv. Er du fodboldfan? Så er du kommet til rette sted. Vil du være med? Vi kickstarter FanNetværket for Kvinder tirsdag d. 23. marts kl. 19:30 med et online møde, hvor vi vil fortælle mere om vores tanker med netværket, men vi vil også meget gerne høre fra jer! Tilmeld dig her: http://eepurl.com/hq9Kqn   Program for opstartsmøde: IntroduktionHvem er vi der står bag og hvordan er vi organiseret Præsentation af netværksinitiativetHvad er vores tanker, men også en debat om indhold og formål. Hvad tænker i? Spørgsmål/evt. – mikrofonen er åben Næste skridtHvad skal der så ske, når vi har lagt på? Anja Beikes (AGF), Katinka Riess (FCK), Katrine Blom (BIF), Ronja Siesing (FCK), Sarah Agerklint (BIF) – kontakt os på: fnk@fairfans.dk eller læs mere om FanNetværket for Kvinder Post Views: 750

Og vi har valgt at “keep it simple”, så det er næsten også navnet på det nye initiativ: FanNetværket for Kvinder.

Mænd dominerer billedet af fodboldfans, og er også i overtal de fleste steder – på tribunen, i udebanebusserne, i debatterne, på pubberne, etc. Men vi ved at der findes rigtig mange kvindelige fans derude. Og mens der er masser af netværk, grupperinger og andre steder vores mandlige medfans kan mødes, sparre, diskutere eller bare være fodboldfans sammen – så kniber det stadig med muligheder for de kvindelige fodboldfans. Det vil vi lave om på!

Hvem er vi?

Vi er en gruppe af  5 kvindelige fodboldfans, som er gået sammen om at etablere et netværk for kvinder. Vi har forskellige erfaringer fra fodboldfanmiljøet og trådt forskellige veje. Vi kommer fra forskellige klubber. Har forskellige baggrunde og forskellige kompetencer. Men fælles for os alle 5 er, at vi brænder for fodbold, fanmiljøet og for det her netværk!

Okay – hvad er det så for et netværk?

FanNetværket for Kvinder er et trygt sted, hvor kvinder kan være engagerede fodboldfans – uden at skulle bekymre sig om mansplaining, nedgørelse, usikkerhed, etc. Det er et sted, hvor vi kan snakke om de særlige udfordringer ved at være kvindelig fodboldfan og om chikane på tribunen, men også et sted hvor vi kan debattere VAR, reform af europæiske ligaer eller noget helt tredje. Det er et sted, hvor kvinder kan finde andre kvinder til at tage på stadion sammen med og igangsætte projekter. Det er et sted, hvor vi kan hjælpe hinanden. Det er et sted, hvor vi kan bygge hinanden op. Det er et sted, hvor vi kan sparre og udvikle os.

FanNetværket for Kvinder er for alle kvinder, uanset baggrund, seksualitet, religion, hudfarve, klubforhold – om man er fast på stadion eller mest ser kampene på tv. Er du fodboldfan? Så er du kommet til rette sted.

Vil du være med?

Vi kickstarter FanNetværket for Kvinder tirsdag d. 23. marts kl. 19:30 med et online møde, hvor vi vil fortælle mere om vores tanker med netværket, men vi vil også meget gerne høre fra jer! Tilmeld dig her: http://eepurl.com/hq9Kqn  

Program for opstartsmøde:

  1. Introduktion
    Hvem er vi der står bag og hvordan er vi organiseret
  2. Præsentation af netværksinitiativet
    Hvad er vores tanker, men også en debat om indhold og formål. Hvad tænker i?
  3. Spørgsmål/evt. – mikrofonen er åben
  4. Næste skridt
    Hvad skal der så ske, når vi har lagt på?

Anja Beikes (AGF), Katinka Riess (FCK), Katrine Blom (BIF), Ronja Siesing (FCK), Sarah Agerklint (BIF) – kontakt os på: fnk@fairfans.dk eller læs mere om FanNetværket for Kvinder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk