Nye medlemmer i Danske Fodbold Fanklubber

Det er med stor glæde, at vi her i sommervarmen kan byde to nye medlemmer velkommen i Danske Fodbold Fanklubber.

Det er med stor glæde, at vi her i sommervarmen kan byde to nye medlemmer velkommen i Danske Fodbold Fanklubber. 

I denne uge kan Danske Fodbold Fanklubber byde velkommen til to nye medlemmer:

Næstved Support er trofast støtte af Næstved Boldklub, der spiller i 1. division. I den forgangne sæson har flere af vores medlemmer haft fornøjelsen af at møde Næstved supportere, der bl.a. deltog på DFFs Fan Seminar i januar med stor entusiasme, og fanklubben gjorde sig også nyligt positivt bemærket med aldeles good hosting, idet de sørgede for at tage imod Den Gule Fare fra Horsens med velkomstbanner, champagne og kransekager for at ønske dem tillykke med oprykningen.

Roligan Kolding er en udløber af Roliganklubben Trekanten. Det er medlemmer, der har ønsket at fokusere udelukkende på roligan-aktiviteter i Kolding. Foreningen blev stiftet i april og kunne kort efter melde om næsten 30 medlemmer.

Næstved Support
Næstved Support

Roligans - logo wide

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk