Den gode fodboldoplevelse skabes igennem dialog

Det er med stor glæde at vi kan bekræfte Justitsministers, Søren Pape Poulsens, deltagelse til årets seminar. Justitsministeren vil indgå i en paneldebat med direktør for Divisionsforeningen, Claus Thomsen, og Danske Fodbold Fanklubbers formand, Christian Kokholm Rothmann. Paneldebatten vil tage sit udspring i de 5 initiativer til at sikre tryghed på de danske fodboldstadions, som […]

Det er med stor glæde at vi kan bekræfte Justitsministers, Søren Pape Poulsens, deltagelse til årets seminar.

Justitsministeren vil indgå i en paneldebat med direktør for Divisionsforeningen, Claus Thomsen, og Danske Fodbold Fanklubbers formand, Christian Kokholm Rothmann. Paneldebatten vil tage sit udspring i de 5 initiativer til at sikre tryghed på de danske fodboldstadions, som folketinget vedtog tilbage i december. Panelet vil derudover debattere fremtidsudsigterne for trygheden på de danske fodboldstadion.

Paneldebatten vil finde vil finde sted fra 9.45 – 11.15 lørdag d. 26 januar, og vil styres af Medianos medstifter og direktør, Peter Brüchmann. Der vil være mulighed for spørgsmål fra de tilstedeværende seminardeltagere under denne paneldebat.

Vi henstiller til at personer fra pressen der ønsker adgang til denne paneldebat og seminaret, venligst udfylder denne kontaktformular. Husk at påføre medie, journalistens navn og funktion. Der er et begrænset antal pladser så vi forbeholder os retten til at afvise medier samt journalister såfremt der ikke er flere pladser eller hvis der ikke er søgt om adgang.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke justitsministeren for hans tilkendegivelse for deltagelse i seminaret og paneldebatten. Det er Danske Fodbold Fanklubbers opfattelse at den gode fodboldoplevelse skabes gennem dialog og samarbejde mellem alle involverede parter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk