Red Vikings en del af DFF

FC Vestsjællands officielle fanklub “Red Vikings” har meldt sig under fanerne hos Danske Fodbold Fanklubber Det er med stor fornøjelse, at vi i Danske Fodbold Fanklubber kan byde Red Vikings velkommen. Dermed er alle Superligaens klubber nu repræsenteret, og der er dags dato over 30 medlemsklubber i DFF, der hermed præsenterer over 50.000 organiserede fodboldfans i Danmark. Formand Rasmus Trenskow om indmeldelsen “Det er tydeligt med en sag som #NejtilAwaykort, at mange har fået øjnene op for DFF, og hvad vi kan og ikke mindst vil i dansk fodbold. At der er så stor opbakning er glædeligt, for sammen er vi som bekendt stærkest”. Post Views: 862

FC Vestsjællands officielle fanklub “Red Vikings” har meldt sig under fanerne hos Danske Fodbold Fanklubber

Det er med stor fornøjelse, at vi i Danske Fodbold Fanklubber kan byde Red Vikings velkommen.

Dermed er alle Superligaens klubber nu repræsenteret, og der er dags dato over 30 medlemsklubber i DFF, der hermed præsenterer over 50.000 organiserede fodboldfans i Danmark.

Formand Rasmus Trenskow om indmeldelsen “Det er tydeligt med en sag som #NejtilAwaykort, at mange har fået øjnene op for DFF, og hvad vi kan og ikke mindst vil i dansk fodbold. At der er så stor opbakning er glædeligt, for sammen er vi som bekendt stærkest”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk