Opråb! Kampen fortsætter for at få flere fans på stadion

I sidste uge skød Divisionsforeningen, DBU og klubberne gang i en kampagne for at vende tilbage til Superligaordningen og få flere fans på stadion. Danske Fodboldfans var klar med opbakning. Vi havde håbet, at oplysningskampagnen og opmærksomheden var nok til at få politikerne på Christiansborg til at tage affære. Men ak! Indtil videre er der ikke udsigt til en tilbagevenden til Superligaordningen. Derfor skyder Danske Fodboldfans gang i næste del af kampen – og vi har brug for hjælp fra alle jer der elsker fodbold! Fraværet af respons fra beslutningstagerne har stået som en torn i øjet på os. At regeringen og deres støttepartiers beslutning om ikke at tage imod Divisionsforeningen og F.C. Københavns invitation til ved selvsyn at opleve Superligaordningen og blive klogere på, hvordan COVID-19 håndteres ude i den virkelige verden, bliver hos os derfor modtaget som om at politikerne nægter at lade fornuften sejre og lovgive ud fra den bedst mulige viden. Hulu bulu – beslutningstagere hvor er I henne? Når hverken Kulturminister Joy Mogensen, eller Sundhed- og ældreminister Magnus Heunicke, har ønsket at udtale sig i denne sag, så har vi været nødsaget til at få et indblik i Regeringens beslutningsproces fra Kultur- og medieordfører, Kasper Sand Kjær fra Socialdemokratiet. Direkte adspurgt om hvorfor Tivoli og øvrige forlystelsesparker kan lukke væsentligt flere ind end det tillades på stadions, svarer ordføreren, at det skyldes at “de har et større areal gæsterne kan boltre sig på”. Det synes vi naturligvis er et yderst godt argument, for under en pandemi som COVID-19 giver det mening at antallet af personer, der kan opholde sig indenfor et givent område er bestemt af området størrelse, for at sikre god afstand mellem personer og derved minimere smitterisikoen. Vi må dog i denne forbindelse minde ordføreren om, at ikke alle stadion har den samme størrelse, derfor anser vi ordførerens argumentation for at stride direkte imod regeringens restriktioner, som netop ikke tager hensyn til de fysiske rammer på et fodboldstadion. Fodboldklubber er altså underlagt den samme begrænsning på 500 tilstedeværende (ikke 500 tilskuere), uanset om de spiller på bane 1 i den lokale serieklub eller på et stadion med flere tusinde pladser. På trods af at de tilstedeværende på stadion ellers har “et større areal de kan boltre sig på…” Ordførerens argumenter for fortsat at hindre klubberne i at afvikle kampe under Superligaordningen bærer i høj grad præg af, at ordføreren ikke har forstået, læst eller set det oplæg og den plan der er fremlagt i Superligaordningen, og som er godkendt af sundhedsmyndighederne. Der nævnes blandt andet adgang til boder, toiletter og indgang som kritiske punkter. Men som det fremgår i den fremlagte plan er disse begrænset til 500 personer (modsat hvad vi eksempelvis ser i forlystelsesparkerne), derudover beskrives det grundig i protokollerne, hvordan disse ‘kritiske punkter’ sikres både med afstand og hyppig rengøring. En plan som Divisionsforeningen har lavet en letforståelig info-film om, som selv politikere burde kunne forstå. Du kan selv se den her. Ideelt set burde vi som en frivillig forening ikke sidde og kunne belære en ordfører om så centrale og basale elementer i den afvikling som Superligaordningen foreslår, en ordning der koster dansk fodbold millioner for hver eneste uge den er suspenderet. Tidligere i dag har Kulturminister, Joy Mogensen, endelig udtalt sig til pressen. Dette er sket i et, kort, skriftligt svar til Ritzau, hvor Kulturministeren skriver at det ikke er sundhedsmæssigt forsvarligt at lukke flere end 500 tilskuere ind til sportsbegivenheder og risikoen for superspreder begivenheder er for stor. Ligesom Kultur- og medieordfører, Kasper Sand Kjær, synes Kulturministeren også at være yderst dårligt klædt på til at udtale sig om Superligaordningen såvel som nuværende restriktioner. Da begrænsningen på de 500 inkluderer klubansatte, medier og anden personel til kampafviklingen. Derudover henvises der atter til risikoen for at superspreder begivenheder er for stor. Vi må her antage, at der igen refereres til kampen i Atalanta i februar. En kamp der altså blev afviklet i et andet land og uden de protokoller som er designet ud fra anbefalinger fra de danske sundhedsmyndigheder. Hvis bare der var en minister eller anden beslutningstager, der kunne fremlægge de reelle og evidensbaserede argumenter der er for at fortsætte suspenderingen – men de er gået i flyverskjul og har sendt en ordfører og en minister uden den fornødne viden i byen, for at retfærdiggøre, hvad der blot synes at blive en dårligere og dårligere beslutning. At DBU, Divisionsforeningen og klubberne har lagt pres på politikerne har ikke givet det ønskede resultat. Når en klub som F.C. København inviterer politikerne på besøg, så bliver regeringen og dens støttepartier derhjemme. Et massivt pres på de sociale medier har ej heller lokket beslutningstagerne frem i lyset. Det er derfor at vi nu ser det nødvendigt at intensivere kampagnen og få aktiveret landets mange fodboldfans. Til alle fodboldfans – Vi har brug for jeres hjælp! Der er forsøgt med en oplysningskampagne, og enkelte politikere har lyttet, men vi skal have dem alle til at lytte, og vi skal have nogle svar. Vi opfordrer derfor alle fodboldfans til at kontakte deres folkevalgte repræsentanter og afkræve dem svar! Helt konkret ønsker vi svar på følgende spørgsmål: Hvor lavt skal smittetallet være for at Superligaordningen kan genindføres? Hvilke andre tiltag kan/skal fodboldklubberne tage for at Superligaordningen kan genindføres? Hvis arealet er bestemmende for det maksimale antal personer på blandt andet en bar, restaurant og forlystelsespark – hvorfor er det så ikke gældende for et fodboldstadion? Hvilken evidens ligger til grund for vurderingen af at afvikling af fodboldkampe under foreslået model bør klassificeres som potentielle superspreder begivenheder? Bolden er nu os jer, alle danske fodboldfans. Hjælp os med at kontakte de politikere, som er valgt ind i jeres område, og dermed sidder der med jeres mandat! Støtter de op om Superligaordningen, og hvis ikke – så afkræv dem svar på de spørgsmål vi har nævnt ovenfor. “Det er sjældent, at fans vi er enige på tværs af tilhørsforhold og tilgang til stadionoplevelsen Men politikerne er lykkedes med noget, som sjældent sker. De har samlet

I sidste uge skød Divisionsforeningen, DBU og klubberne gang i en kampagne for at vende tilbage til Superligaordningen og få flere fans på stadion. Danske Fodboldfans var klar med opbakning. Vi havde håbet, at oplysningskampagnen og opmærksomheden var nok til at få politikerne på Christiansborg til at tage affære. Men ak! Indtil videre er der ikke udsigt til en tilbagevenden til Superligaordningen. Derfor skyder Danske Fodboldfans gang i næste del af kampen – og vi har brug for hjælp fra alle jer der elsker fodbold!

Fraværet af respons fra beslutningstagerne har stået som en torn i øjet på os. At regeringen og deres støttepartiers beslutning om ikke at tage imod Divisionsforeningen og F.C. Københavns invitation til ved selvsyn at opleve Superligaordningen og blive klogere på, hvordan COVID-19 håndteres ude i den virkelige verden, bliver hos os derfor modtaget som om at politikerne nægter at lade fornuften sejre og lovgive ud fra den bedst mulige viden.

Hulu bulu – beslutningstagere hvor er I henne?

Når hverken Kulturminister Joy Mogensen, eller Sundhed- og ældreminister Magnus Heunicke, har ønsket at udtale sig i denne sag, så har vi været nødsaget til at få et indblik i Regeringens beslutningsproces fra Kultur- og medieordfører, Kasper Sand Kjær fra Socialdemokratiet.

Direkte adspurgt om hvorfor Tivoli og øvrige forlystelsesparker kan lukke væsentligt flere ind end det tillades på stadions, svarer ordføreren, at det skyldes at “de har et større areal gæsterne kan boltre sig på”. Det synes vi naturligvis er et yderst godt argument, for under en pandemi som COVID-19 giver det mening at antallet af personer, der kan opholde sig indenfor et givent område er bestemt af området størrelse, for at sikre god afstand mellem personer og derved minimere smitterisikoen. Vi må dog i denne forbindelse minde ordføreren om, at ikke alle stadion har den samme størrelse, derfor anser vi ordførerens argumentation for at stride direkte imod regeringens restriktioner, som netop ikke tager hensyn til de fysiske rammer på et fodboldstadion. Fodboldklubber er altså underlagt den samme begrænsning på 500 tilstedeværende (ikke 500 tilskuere), uanset om de spiller på bane 1 i den lokale serieklub eller på et stadion med flere tusinde pladser. På trods af at de tilstedeværende på stadion ellers har “et større areal de kan boltre sig på…”

Ordførerens argumenter for fortsat at hindre klubberne i at afvikle kampe under Superligaordningen bærer i høj grad præg af, at ordføreren ikke har forstået, læst eller set det oplæg og den plan der er fremlagt i Superligaordningen, og som er godkendt af sundhedsmyndighederne. Der nævnes blandt andet adgang til boder, toiletter og indgang som kritiske punkter. Men som det fremgår i den fremlagte plan er disse begrænset til 500 personer (modsat hvad vi eksempelvis ser i forlystelsesparkerne), derudover beskrives det grundig i protokollerne, hvordan disse ‘kritiske punkter’ sikres både med afstand og hyppig rengøring. En plan som Divisionsforeningen har lavet en letforståelig info-film om, som selv politikere burde kunne forstå. Du kan selv se den her.

Ideelt set burde vi som en frivillig forening ikke sidde og kunne belære en ordfører om så centrale og basale elementer i den afvikling som Superligaordningen foreslår, en ordning der koster dansk fodbold millioner for hver eneste uge den er suspenderet.

Tidligere i dag har Kulturminister, Joy Mogensen, endelig udtalt sig til pressen. Dette er sket i et, kort, skriftligt svar til Ritzau, hvor Kulturministeren skriver at det ikke er sundhedsmæssigt forsvarligt at lukke flere end 500 tilskuere ind til sportsbegivenheder og risikoen for superspreder begivenheder er for stor.

Ligesom Kultur- og medieordfører, Kasper Sand Kjær, synes Kulturministeren også at være yderst dårligt klædt på til at udtale sig om Superligaordningen såvel som nuværende restriktioner. Da begrænsningen på de 500 inkluderer klubansatte, medier og anden personel til kampafviklingen. Derudover henvises der atter til risikoen for at superspreder begivenheder er for stor. Vi må her antage, at der igen refereres til kampen i Atalanta i februar. En kamp der altså blev afviklet i et andet land og uden de protokoller som er designet ud fra anbefalinger fra de danske sundhedsmyndigheder.

Hvis bare der var en minister eller anden beslutningstager, der kunne fremlægge de reelle og evidensbaserede argumenter der er for at fortsætte suspenderingen – men de er gået i flyverskjul og har sendt en ordfører og en minister uden den fornødne viden i byen, for at retfærdiggøre, hvad der blot synes at blive en dårligere og dårligere beslutning.

At DBU, Divisionsforeningen og klubberne har lagt pres på politikerne har ikke givet det ønskede resultat. Når en klub som F.C. København inviterer politikerne på besøg, så bliver regeringen og dens støttepartier derhjemme. Et massivt pres på de sociale medier har ej heller lokket beslutningstagerne frem i lyset. Det er derfor at vi nu ser det nødvendigt at intensivere kampagnen og få aktiveret landets mange fodboldfans.

Til alle fodboldfans – Vi har brug for jeres hjælp!

Der er forsøgt med en oplysningskampagne, og enkelte politikere har lyttet, men vi skal have dem alle til at lytte, og vi skal have nogle svar. Vi opfordrer derfor alle fodboldfans til at kontakte deres folkevalgte repræsentanter og afkræve dem svar!

Helt konkret ønsker vi svar på følgende spørgsmål:

 • Hvor lavt skal smittetallet være for at Superligaordningen kan genindføres?
 • Hvilke andre tiltag kan/skal fodboldklubberne tage for at Superligaordningen kan genindføres?
 • Hvis arealet er bestemmende for det maksimale antal personer på blandt andet en bar, restaurant og forlystelsespark – hvorfor er det så ikke gældende for et fodboldstadion?
 • Hvilken evidens ligger til grund for vurderingen af at afvikling af fodboldkampe under foreslået model bør klassificeres som potentielle superspreder begivenheder?

Bolden er nu os jer, alle danske fodboldfans. Hjælp os med at kontakte de politikere, som er valgt ind i jeres område, og dermed sidder der med jeres mandat! Støtter de op om Superligaordningen, og hvis ikke – så afkræv dem svar på de spørgsmål vi har nævnt ovenfor.

“Det er sjældent, at fans vi er enige på tværs af tilhørsforhold og tilgang til stadionoplevelsen Men politikerne er lykkedes med noget, som sjældent sker. De har samlet hele fodbold Danmark om samme sag. Fra bestyrelses rummet til tribunen” siger formand for Danske Fodboldfans Christian Kokholm Rothmann og fortsætter, “derfor appellerer vi nu til alle fodboldfans står sammen og får råbt politikerne op. Hvis fornuften skal sejre, har vi behov for den bredest mulige opbakning. Hver eneste stemme tæller, hvis vi skal have flere fans på stadion”

“Vi mener at beslutninger altid bør træffes på et oplyst grundlag. Vi finder det derfor nødvendigt at sikre at de folkevalgte bliver så oplyst som overhovedet muligt om Superligaordningen. Det er derfor at vi opfordrer alle landets fodboldfans til at skrive til deres folkevalgte politiker, for at sikre de er godt klædt på til at kunne diskutere genåbningen af landets fodboldstadions”
fortsætter Christian Kokholm Rothmann og afslutter: “Vi stiller os naturligvis hjertens gerne til rådighed for både politikere og ministerierne, som vi altid har gjort, såfremt at de har behov for at afklare eventuelle tvivlsspørgsmål eller ønsker anden form for dialog om genåbningen”


Er du i tvivl om hvem du skal skrive til, har vi samlet e-mail adresser til alle folketingspolitikerne i et overblik nedenfor. Bare klik på din kreds i listen nedenfor, så føres du direkte til det relevante overblik

Bornholms Storkreds:

NavnPartiMail
Peter Juel JensenVenstrepeter.juel-jensen@ft.dk
Lea VermelinSocialdemokratietmiljoeministeren@mfvm.dk 

Fyens Storkreds:

NavnPartiMail
Alex AhrendtsenDansk Folkepartialex.ahrendtsen@ft.dk 
Marlene Ambo-RasmussenVenstremarlene.ambo-rasmussen@ft.dk
Erling BonnesenVenstreverbo@ft.dk   
Trine Bramsen Socialdemokratietfmn@fmn.dk
Bjørn BrandenborgSocialdemokratietbjoern.brandenborg@ft.dk
Jens Henrik Thulesen DahlDansk Folkepartijens.henrik.thulesen.dahl@ft.dk 
Jane HeitmanVenstrejane.heitmann@ft.dk 
Karsten HøngeSFkarsten.honge@ft.dk  
Jan JohansenSocialdemokratietjan.johansen@ft.dk 
Dan JørgensenSocialdemokratietkefm@kefm.dk 
Lars Christian LilleholtVenstrelars.lilleholt@ft.dk 
Mai MercadoKonservativemai.mercado@ft.dk 
Rasmus Helveg PetersenRadikale Venstrerasmus.helveg.petersen@ft.dk 
Julie SkovsbySocialdemokratietjulie.skovsby@ft.dk 
Victoria Velasquez Enhedslistenvictoria.velasquez@ft.dk 

Klubber der vedrøres.:

 • Odense Boldklub

Københavns Omegns Storkreds:

NavnPartiMail
Jeppe Bruus Socialdemokratietjeppe.bruus@ft.dk 
Morten BødskovSocialdemokratietmin@skm.dk 
Karen EllemannVenstrekaren.ellemann@ft.dk 
Mads FugledeVenstremads.fuglede@ft.dk 
Rasmus JarlovKonservativerasmus.jarlov@ft.dk 
Kasper Sand KjærSocialdemokratietkasper.kjaer@ft.dk 
Pia KjærsgaardDansk Folkepartidfpksekr@ft.dk 
Stinus LindgreenRadikale Venstrestinus.lindgreen@ft.dk 
Sofie Carsten NielsenRadikale Venstresofie.carsten.nielsen@ft.dk 
Sikandar SiddiqueUafhængigsikandar.siddique@ft.dk 
Ina Strøjer-SchmidtSFina.strojer-schmidt@ft.dk 
Søren SøndergaardEnhedslistensoren.sondergaard@ft.dk 
Mattias TesfayeSocialdemokratietuim@uim.dk 
Kim Valentin
Venstrekim.valentin@ft.dk 

Klubber der vedrøres.:

 • Brøndby IF (Superliga)
 • Lyngby BK (Superliga)
 • Hvidovre IF (1. division)

Københavns Storkreds:

NavnPartiMail
Tommy AhlersVenstretommy.ahlers@ft.dk 
Katarina AmmitzbøllKonservativekatarina.ammitzboll@ft.dk 
Simon Emil Ammitzbøll-BilleUafhængigsimon.ammitzboll@ft.dk 
Ida AukenRadikale Venstreida.auken@ft.dk 
Pia Olsen DyhrSFsfsekr@ft.dk 
Uffe ElbækUafhængiguffe.elbaek@ft.dk 
Martin GeertsenVenstremartin.geertsen@ft.dk 
Jette GottliebEnhedslistenjette.gottlieb@ft.dk 
Peter HummelgaardSocialdemokratietministeren@bm.dk 
Jan E. JørgensenVenstrejan.e@ft.dk 
Rosa LundEnhedslistenrosa.lund@ft.dk 
Rune LundEnhedslistenrune.lund@ft.dk 
Samira NawaRadikale Venstresamira.nawa@ft.dk 
Halime OguzSFhalime.oguz@ft.dk 
Lars Aslan RasmussenSocialdemokratietlars.aslan.rasmussen@ft.dk 
Jens RohdeRadikale Venstrejens.rohde@ft.dk 
Pernille Rosenkrantz-TheilSocialdemokratietminister@uvm.dk 
Pernille SkipperEnhedslistenpernille.skipper@ft.dk 
Peter SkaarupDansk Folkepartidfchol@ft.dk 
Carl ValentinSFcarl.valentin@ft.dk 

Klubber der vedrøres.:

 • F.C. København (Superliga)
 • Fremad Amager (1. Division)

Nordjyllands Storkreds:

NavnPartiMail
Mette FrederiksenSocialdemokratietstm@stm.dk 
Bjarne LaustsenSocialdemokratietbjarne.laustsen@ft.dk 
Simon KollerupSocialdemokratietmin@em.dk 
Flemming Møller MortensenSocialdemokratietflemming.m.mortensen@ft.dk 
Orla HavSocialdemokratietorla.hav@ft.dk 
Rasmus PrehnSocialdemokratietudviklingsministeren@um.dk 
Ane Halsboe-JørgensenSocialdemokratietmin@ufm.dk 
Marianne JelvedRadikale Venstremarianne.jelved@ft.dk 
Per LarsenKonservativeper.larsen@ft.dk 
Lisbeth Bech PoulsenSFlisbeth.poulsen@ft.dk 
Bent BøgestedDansk Folkepartibent.bogsted@ft.dk 
Lise BechDansk Folkepartilise.bech@ft.dk 
Preben Bang HenriksenVenstrebang.henriksen@ft.dk 
Karsten LauritsenVenstrekarsten.lauritzen@ft.dk 
Marie BjerreVenstremarie.bjerre@ft.dk 
Torsten Schack PedersenVenstretorsten.schack.pedersen@ft.dk 
Anne Honoré ØstergaardVenstreanne.oestergaard@ft.dk 
Peder HvelplundEnhedslistenpeder.hvelplund@ft.dk 
Susanne ZimmerAlternativetsusanne.zimmer@ft.dk 

Klubber der vedrøres.:

 • AaB (Superliga)
 • Hobro IK (1. Division)
 • Vendsyssel FF (1. Division)

Nordsjællands Storkreds:

NavnPartiMail
Mette AbildgaardKonservativemette.abildgaard@ft.dk 
Hans AndersenVenstrehans.andersen@ft.dk 
Birgitte BergmanKonservativebirgitte.bergman@ft.dk 
Claus Hjort FrederiksenVenstreclaus.hjort.frederiksen@ft.dk 
Kristian HeegardRadikale Venstrekristian.hegaard@ft.dk 
Nick HækkerupSocialdemokratietjm@jm.dk 
Martin LidegaardRadikale Venstremartin.lidegaard@ft.dk 
Sophie LøhdeVenstresophie.lohde@ft.dk 
Morten MesserschmidtDansk Folkepartimorten.messerschmidt@ft.dk 
Henrik MøllerSocialdemokratiethenrik.moller@ft.dk 
Rasmus StoklundSocialdemokratietrasmus.stoklund@ft.dk 
Mette ThiesenNye Borgerligemette.thiesen@ft.dk 
Trine TorpSFtrine.torp@ft.dk 
Mai VilladsenEnhedslistenmai.villadsen@ft.dk 

Klubber der vedrøres.:

 • FC Nordsjælland (Superliga)
 • FC Helsingør (1. Division)

Sjællands Storkreds

NavnPartiMail
Anne Valentina BerthelsenSFanne.berthelsen@ft.dk 
Liselott BlixtDanske Folkepartiliselott.blixt@ft.dk 
Astrid CarøeSFastrid.caroe@ft.dk 
René ChristensenDansk Folkepartirene.christensen@ft.dk 
Morten DahlinVenstremorten.dahlin@ft.dk 
Lennart Damsbo-AndersenSocialdemokratietlennart.damsbo-Andersen@ft.dk 
Kaare Dybvad BekSocialdemokratiettrm@trm.dk 
Louise Schack ElholmVenstrelouise.elholm@ft.dk 
Søren EspersenDansk Folkepartisoren.espersen@ft.dk 
Eva FlyvholmEnhedslisteneva.flyvholm@ft.dk 
Mette GjerskovSocialdemokratietmette.gjerskov@ft.dk 
Magnus HeunickeSocialdemokratietsum@sum.dk 
Bertel HaarderVenstrebertel.haarder@ft.dk 
Jacob JensenVenstrejacob.jensen@ft.dk 
Christian JuhlEnhedslistenchristian.juhl@ft.dk 
Naser KhaderKonservativenaser.khader@ft.dk 
Brigitte Klintskov JerkelKonservativebrigitte.jerkel@ft.dk 
Sten KnuthVenstresten.knuth@ft.dk 
Marcus KnuthKonservativemarcus.knuth@ft.dk 
Astrid KragSocialdemokratietmin@sim.dk 
Rasmus Horn LanghoffSocialdemokratietrasmus.langhoff@ft.dk 
Tanja LarssonSocialdemokratiettanja.larsson@ft.dk 
Jacob MarkSFjacob.mark@ft.dk 
Rasmus NordqvistSFrasmus.nordqvist@ft.dk 
Kathrine OlldagRadikale Venstrekathrine.olldag@ft.dk 
Lars Løkke RasmussenVenstrekathrine.olldag@ft.dk 
Kasper RougSocialdemokratietkasper.roug@ft.dk 
Peter Seier ChristensenNye Borgerligepeter.christensen@ft.dk 
Zenia StampeRadikale Venstrezenia.stampe@ft.dk 

Klubber der vedrøres.:

 • HB Køge (1. division)

Sydjyllands Storkreds:

NavnPartiMail
Marie KrarupDansk Folkepartimarie.krarup@ft.dk 
Karina AdsbølDansk Folkepartikarina.adsbol@ft.dk 
Kristian Thulesen DahlDansk Folkepartidfanbf@ft.dk 
Niels Flemming HansenKonservativeniels.hansen@ft.dk 
Henning HyllestedEnhedslistenhenning.hyllested@ft.dk 
Henrik DahlLiberal Alliancehenrik.dahl@ft.dk 
Pernille VermundNye Borgerligepernille.vermund@ft.dk 
Lotte RodRadikale Venstrelotte.rod@ft.dk 
Christian Rabjerg MadsenSocialdemokratietchristian.rabjerg.madsen@ft.dk 
Birgitte VindSocialdemokratietbirgitte.vind@ft.dk 
Troels RavnSocialdemokratiettroels.ravn@ft.dk 
Anders KronborgSocialdemokratietanders.kronborg@ft.dk 
Jesper PetersenSocialdemokratietjesper.petersen@ft.dk 
Benny EngelbrechtSocialdemokratiettrm@trm.dk 
Karina Lorentzen DehnhardtSFkarina.dehnhardt@ft.dk 
Hans Christian SchmidtVenstrehans.schmidt@ft.dk 
Eva KjærVenstreeva.kjer.hansen@ft.dk 
Ulla TørnæsVenstreulla.tornaes@ft.dk 
Ellen Trane NørbyVenstreellen.trane.norby@ft.dk 
Christoffer AagaardVenstrechristoffer.melson@ft.dk 
Anni MatthisenVenstreanni.matthiesen@ft.dk 

Klubber der vedrøres.:

 • SønderjyskE (Superliga)
 • Vejle (Superliga)
 • Esbjerg (1. Division)
 • FC Fredericia (1. Division)
 • Kolding IF (1. Division)

Vestjyllands Storkreds:

NavnPartiMail
Dennis FlydtkjærDansk Folkepartidennis.flydtkjaer@ft.dk 
Orla ØsterbyKonservativeorla.osterby@ft.dk 
Søren Pape PoulsenKonservativesoren.pape.poulsen@ft.dk 
Jakob SølvhøjEnhedslistenjakob.solvhoj@ft.dk 
Alex VanopslaghLiberal Alliancealex.vanopslagh@ft.dk 
Andreas SteenbergRadikale Venstreandreas.steenberg@ft.dk 
Anne PaulinSocialdemokratietanne.paulin@ft.dk 
Thomas JensenSocialdemokratietthomas.jensen@ft.dk 
Annette LindSocialdemokratietannette.lind@ft.dk 
Mogens JensenSocialdemokratietfoedevareministeren@mfvm.dk 
Signe MunkSFsigne.munk@ft.dk 
Kristian JensenVenstrekristian.jensen@ft.dk 
Kristian Pihl LorentzenVenstrekristian.lorentzen@ft.dk 
Carsten KissmeyerVenstrecarsten.kissmeyer@ft.dk 
Thomas DanielsenVenstrethomas.danielsen@ft.dk 
Inger StøjbergVenstreinger.stojberg@ft.dk 

Klubber der vedrøres.:

 • FC Midtjylland (Superliga)
 • Skive IK (1. Division)
 • Silkeborg IF (1. Division)
 • Viborg FF (1. Division)

Østjyllands Storkreds:

NavnPartiMail
Nicolai WammenSocialdemokratietminister@fm.dk 
Leif Lahn JensenSocialdemokratietleif.jensen@ft.dk 
Henrik Dam KristensenSocialdemokratiethenrik.kristensen@ft.dk 
Camilla FabriciusSocialdemokratietcamilla.fabricius@ft.dk 
Jens JoelSocialdemokratietjens.joel@ft.dk 
Malte LarsenSocialdemokratietmalte.larsen@ft.dk 
Daniel Toft JakobsenSocialdemokratietdaniel.toft.jakobsen@ft.dk 
Jakob Ellemann-JensenVenstrejakob.ellemann-jensen@ft.dk 
Michael Aastrup JensenVenstremichael.aastrup@ft.dk 
Britt BagerVenstrebritt.bager@ft.dk 
Troels Lund PoulsenVenstretroels.poulsen@ft.dk 
Fatma ØktemVenstrefatma.oktem@ft.dk 
Heidi BankVenstreheidi.bank@ft.dk 
Morten ØstergaardRadikale Venstremorten.ostergaard@ft.dk 
Katrine RobsøeRadikale Venstrekatrine.robsoe@ft.dk 
Anne Sophie CallesenRadikale Venstreanne.sophie.callesen@ft.dk 
Kirsten Normann AndersenSFkirsten.normann.andersen@ft.dk 
Charlotte Broman MølbækSFcharlotte.broman@ft.dk 
Hans Kristian Bundgaard-SkibbyDansk Folkepartihans.skibby@ft.dk 
Mette Hjermind DenckerDansk Folkepartimette.dencker@ft.dk 
Søren Egge RasmussenEnhedslistensoren.egge.rasmussen@ft.dk 
Mona JuulKonservativemona.juul@ft.dk 
Torsten GejlAlternativettorsten.gejl@ft.dk 
Ole Birk OlesenLiberal Allianceole.birk@ft.dk 
Lars Boje MathiesenNye Borgerligelars.mathiesen@ft.dk 

Klubber der vedrøres.:

 • AGF (Superliga)
 • Randers FC (Superliga)
 • AC Horsens (Superliga)

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk