Blandede tribuner sætter igen spørgsmåltegn ved sikkerheden i divisionerne

DFF modtog for få uger siden indberetning om manglende sikkerhed for udeholdets tilskuer fra B.93 Fanklub i en kamp mod Fremad Amager. Kort tid efter var det AB Forevers tur til at indberette hele to kampe på Spar Nord Arena i Skive. AB Forever har nu 2 gange i træk oplevet ubehageligheder ved at skulle være på hjemmeholdets tribune i Skive. Bannere er blevet pillet ned af hjemmeholdets fans, man brokker sig over AB Forevers høje sang til deres hold og det endte i ølkast og opfordring til slåskamp. Skive Elite A/S har har undersøgt episoderne inden for egne rækker og har ikke samme holdning til episoderne, samtidig henholder de sig til 2 læserbreve i Skive Folkeblad, som er kommet som en reaktion på, at Skive Folkeblad har taget sagen op og fremført AB Forevers synspunkter. Skive Elite A/S har lovet AB Forever, at de fremover vil gøre deres bedste for, at alle får en god oplevelse på Spar Nord Arena. Skive Elite A/S skriver tillige, at de har et udebaneafsnit – dog ikke overdækket og med tribune. Derfor sætter man ofte udeholdet på andre afsnit, som er overdækket, bl.a. i forbindelse med dårligt vejr. I DFF mener vi ikke dette er en holdbar løsning, når der ikke bliver lavet reelt markeret afsnit til udebaneholdet med synlig afskærmning. Vi vil på det kraftigste opfordre Skive Elite A/S og andre klubber i divisionerne, at der finde separate udebaneafsnit og hvis ikke dette kan lade sig gøre, så lave kraftige afmærkninger, således at man ikke er i tvivl om, at der er tale om adskillelse af tilskuerne. Skive Elite A/S forholder sig reelt ikke til de episoder og spørgsmål, som AB Forever stiller og sagen drøftes derfor fortsat mellem de implicerede parter. Divisionsforeningen har i denne sag svaret AB Forever og DFF retur. De vil tage sagen op og drøfte den med Skive Elite A/S. I DFF vil vi derfor fortsat følge sagen tæt og yde den støtte til AB Forever, som de måtte have brug for. Vi vil fremadrettet gerne opfordre samtlige af vores medlemsklubber i divisionerne til, at indberette til os, hvis I oplever ubehageligheder / trusler eller brist på sikkerheden i forbindelse med jeres kampe. Kun på den måde, kan vi hjælpe jer og få ændret forholdene på tribunerne. Derudover bliver “Sikkerheden i divisionerne” et emne på vores seminar i januar 2015, hvor der vil være en paneldebat og vi kan få jeres oplevelser frem i lyset, så vi fremadrettet sammen med Divisions Foreningen og klubberne, kan sikre at kampene er en god oplevelse for os alle.   Post Views: 775
DFF modtog for få uger siden indberetning om manglende sikkerhed for udeholdets tilskuer fra B.93 Fanklub i en kamp mod Fremad Amager. Kort tid efter var det AB Forevers tur til at indberette hele to kampe på Spar Nord Arena i Skive.

AB Forever har nu 2 gange i træk oplevet ubehageligheder ved at skulle være på hjemmeholdets tribune i Skive. Bannere er blevet pillet ned af hjemmeholdets fans, man brokker sig over AB Forevers høje sang til deres hold og det endte i ølkast og opfordring til slåskamp.
Skive Elite A/S har har undersøgt episoderne inden for egne rækker og har ikke samme holdning til episoderne, samtidig henholder de sig til 2 læserbreve i Skive Folkeblad, som er kommet som en reaktion på, at Skive Folkeblad har taget sagen op og fremført AB Forevers synspunkter. Skive Elite A/S har lovet AB Forever, at de fremover vil gøre deres bedste for, at alle får en god oplevelse på Spar Nord Arena.
Skive Elite A/S skriver tillige, at de har et udebaneafsnit – dog ikke overdækket og med tribune. Derfor sætter man ofte udeholdet på andre afsnit, som er overdækket, bl.a. i forbindelse med dårligt vejr.
I DFF mener vi ikke dette er en holdbar løsning, når der ikke bliver lavet reelt markeret afsnit til udebaneholdet med synlig afskærmning. Vi vil på det kraftigste opfordre Skive Elite A/S og andre klubber i divisionerne, at der finde separate udebaneafsnit og hvis ikke dette kan lade sig gøre, så lave kraftige afmærkninger, således at man ikke er i tvivl om, at der er tale om adskillelse af tilskuerne.
Skive Elite A/S forholder sig reelt ikke til de episoder og spørgsmål, som AB Forever stiller og sagen drøftes derfor fortsat mellem de implicerede parter.
Divisionsforeningen har i denne sag svaret AB Forever og DFF retur. De vil tage sagen op og drøfte den med Skive Elite A/S.
I DFF vil vi derfor fortsat følge sagen tæt og yde den støtte til AB Forever, som de måtte have brug for.
Vi vil fremadrettet gerne opfordre samtlige af vores medlemsklubber i divisionerne til, at indberette til os, hvis I oplever ubehageligheder / trusler eller brist på sikkerheden i forbindelse med jeres kampe. Kun på den måde, kan vi hjælpe jer og få ændret forholdene på tribunerne.
Derudover bliver “Sikkerheden i divisionerne” et emne på vores seminar i januar 2015, hvor der vil være en paneldebat og vi kan få jeres oplevelser frem i lyset, så vi fremadrettet sammen med Divisions Foreningen og klubberne, kan sikre at kampene er en god oplevelse for os alle.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk